Σαντορίνη: Αυστραλός τουρίστας 23 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα
Σοκαριστική η περιγραφή μάρτυρα που βρέθηκε στην περιοχή – Το τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδό Ημεροβίγλι – Φηρά Θήρας
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 23χρονο σημειώθηκε στη Σαντορίνητα ξημερώματα, στην επαρχιακή οδό Ημεροβίγλι – Φηρά Θήρας.
Σύμφωνα με τοCyclades24.gr, νεκρός είναι Αυστραλός τουρίστας, με έτος γέννησης το 1999, που βρισκόταν στο νησί για διακοπές και έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του ατυχήματος.
Σοκαριστική είναι η περιγραφή μάρτυρα. «Είδαμε τον άτυχο νεαρό αιμόφυρτο στην άσφαλτο και δυο κράνη. Στην αρχή ψάχναμε μήπως υπήρχε συνοδηγός, άλλα το παιδί ήταν μόνος του. Ήταν σοκαριστική η εικόνα, το παιδί, δεν φορούσε κράνος και τον έκοψε η λαμαρίνα από τα κολονάκια…».
Σημείο έσπευσαν άντρες της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;