Την τελευταία της πνοή άφησε μια 64χρονη γυναίκα στα Καλυβάκια Μακρισίων, έπειτα από τσιμπήματα σφηκών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το ilia.news, η άτυχη γυναίκα εντόπισε μια σφηκοφωλιά, την οποία και προσπάθησε να εξουδετερώσει. Πάνω στην προσπάθειά της όμως, οι σφήκες της επιτέθηκαν και δέχθηκε άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό τσιμπημάτων.
Η 64χρονη υπέστη αλλεργικό σοκ και ξεψύχησε ενώ στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά καθώς είχε φύγει από τη ζωή.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race