Τρεις χασισοφυτείες εντοπίστηκαν σε Ιεράπετρα και Ηράκλειο

Τρεις χασισοφυτείες εντοπίστηκαν σε Ιεράπετρα και Ηράκλειο

Οι καλλιεργητές στο Ηράκλειο αντιλήφθηκαν τις κινήσεις των αστυνομικών και δεν εμφανίστηκαν

Ierapetra-xasisofyteia
Διπλό χτύπημα στην καλλιέργεια κάνναβης κατάφεραν οι άνδρες των υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας, οι οποίοι εντόπισαν δυο διαφορετικές μίνι χασισοφυτείες με συνολικά 20 δενδρύλλια που καλλιεργούσαν Έλληνες κάτοικοι της Ιεράπετρας και τους συνέλαβαν.

Χάρη στην αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί έφτασαν στην πρώτη φυτεία που αποτελείτο από 13 δενδρύλλια κάνναβης σε μια περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας και έπιασαν στα πράσα τον καλλιεργητή, την ώρα που τα τρυγούσε. Στη συνέχεια, έκαναν έρευνα στο σπίτι του δεύτερου δράστη, όπου βρήκαν στην αυλή άλλα επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,50 μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης. Οι δυο δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου με τις κατηγορίες της καλλιέργειας και της κατοχής ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Την ίδια ώρα, κατά την διάρκεια επιχείρησης εξερεύνησης σε μια περιοχή του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων στο Ηράκλειο εντοπίστηκε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος μέσα σε μια θαμνώδη έκταση, όπου ήταν κρυμμένη άλλη μια φυτεία από οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης. Ωστόσο, οι καλλιεργητές είχαν αντιληφθεί τις κινήσεις των αστυνομικών και δεν εμφανίστηκαν, με τις έρευνες για τον εντοπισμό τους να βρίσκονται σε εξέλιξη.






Ειδήσεις σήμερα:

Aλ Ζαουάχρι: Ο Αιγύπτιος γιατρός που έγινε ο Νο1 καταζητούμενος τρομοκράτης

Η Μόσχα κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «αποσταθεροποιούν τον κόσμο» για την ένταση Κίνας - Ταϊβάν

Μητσοτάκης από Κεφαλονιά: Βαίνουμε προς μια τουριστική περίοδο, καλύτερη και από αυτή του 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης