Χαλκιδική: Έκλεβε βενζίνη από το πρατήριο στο οποίο εργαζόταν

Χαλκιδική: Έκλεβε βενζίνη από το πρατήριο στο οποίο εργαζόταν

O αλλοδαπός υπάλληλος εκμεταλλευόταν την εμπιστοσύνη της εργοδότριάς του 

venzini
Την εμπιστοσύνη της εργοδότριάς του εκμεταλλευόταν ένας αλλοδαπός ο οποίος εργαζόταν σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων σε περιοχή της Χαλκιδικής, αλλά όταν ήταν μόνος έκλεβε σημαντικές ποσότητες βενζίνης, όπως αποκαλύφθηκε όταν του έκαναν έλεγχο αστυνομικοί.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Πολυγύρου διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός μετέφερε με το αυτοκίνητό του έξι δοχεία βενζίνης τα οποία διαπιστώθηκε πως είχε κλέψει από το πρατήριο κι έτσι κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια της επιχείρησης. Όμως, από την έρευνα προέκυψε πως, τα ξημερώματα της Τετάρτης και της Πέμπτης, είχε κλέψει τμηματικά 12 δοχεία με συνολικά 240 λίτρα καυσίμου, αξίας 450 ευρώ! Ο δράστης συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκιδικής του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ' εξακολούθηση.

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα αποκάλυψε τον δράστη

Ο έλεγχος που έκαναν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε έναν Έλληνα σε περιοχή του Τυρνάβου, αποκάλυψε ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ήταν ιδιοκτησίας ενός άλλου Έλληνα και την είχε κλέψει την Τετάρτη από την αποθήκη του σε άλλη περιοχή του Δήμου, μαζί με ένα αλυσοπρίονο και ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα, τα οποία κατασχέθηκαν στην κατοχή του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας με την κατηγορία της κλοπής.





Ειδήσεις σήμερα:

Ο Θεσσαλονικιός που έχει ταξιδέψει σε όλα τα ελληνικά νησιά!

Σχεδόν 7 στους 10 μαθητές πέρασαν σε Πανεπιστήμιο

Τζιχαντιστής που υπήρξε η «φωνή» του ISIS καταδικάστηκε σε ισόβια στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης