Ο Γιώργος είναι ένα αγόρι, μόλις τριών ετών, και παιδί μιας τετραμελούς οικογένειας. Τους πρώτους μήνες της ζωής του παρουσίασε μια, όχι τόσο σπάνια πλέον, αλλά αρκετά δύσκολα ανιχνεύσιμη στον προγεννητικό έλεγχο, πάθηση. Η οικογένειά του είχε τα χαρακτηριστικά μιας μέσης ελληνικής οικογένειας που όμως μπροστά στο πρόβλημα του Γιώργου κατέρρευσε. Η μητέρα δεν μπορεί πλέον να εργαστεί και ο πατέρας δεν καταφέρνει να ανταποκριθεί πλήρως στα αυξημένα κόστη. Ο Γιώργος δεν μπορεί να σταθεί όρθιος χωρίς περπατούρα, δεν μπορεί να αναπνεύσει χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ οι διακομιδές από και προς τα νοσοκομεία της Αθήνας για εξειδικευμένες θεραπείες είναι απαραίτητες σε εβδομαδιαία βάση.
Θα μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του Γιώργου, ώστε να προσομοιάσει με αυτή των παιδιών της ηλικίας του; Θα μας βοηθήσετε να του εξασφαλίσουμε, μεταξύ άλλων, μια γεννήτρια, ένα αμαξίδιο και μια εξειδικευμένη περπατούρα;
Μόνο με την υποστήριξή σας οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορούν πραγματικά να βρίσκονται δίπλα στον Γιώργο και την οικογένειά του, στον αγώνα που δίνουν καθημερινά απέναντι στο σοβαρό πρόβλημα υγείας και την απαιτητική καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.