Ενίσχυση της επιχειρησιακής δράσης του Πυροσβεστικού Σώματος

Ενίσχυση της επιχειρησιακής δράσης του Πυροσβεστικού Σώματος

Τρεις μεγάλες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζουν έμπρακτα το Πυροσβεστικό Σώμα με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

tele1

Sponsored Content

Μια από τις μεγαλύτερες απειλές του καιρού μας είναι η κλιματική κρίση. Καταστροφικές πλημμύρες και τεράστιες πυρκαγιές έχουν τραγικές επιπτώσεις στα φυσικά οικοσυστήματα, αλλά και στις ανθρώπινες κοινότητες. Είναι φανερό πλέον ότι η προστασία της φύσης πρέπει να είναι ένα πρωταρχικό κριτήριο των ενεργειών μας σε όλα τα επίπεδα.

Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της εποχής μας και στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος, η Teleperformance Greece, μαζί με την DIMAND Real Estate Development και την Barphone ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζουν ουσιαστικά το Πυροσβεστικό Σώμα δωρίζοντας 4 οχήματα SUVs πλήρως εξοπλισμένα για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του.


Εταιρείες με παγκόσμια εμβέλεια
Η Teleperformance Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής "Customer Experience Management" στην Ελλάδα. Με περισσότερες από τρεις δεκαετίες εμπειρίας, αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία Multilingual Hubs στον κόσμο, υποστηρίζοντας πάνω από 140 αγορές σε 42 γλώσσες και διαλέκτους σε εννέα διαφορετικά hubs σε όλη την Ελλάδα.

Η DIMAND είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της ανάπτυξης ακινήτων, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Από την αρχή της λειτουργίας της, το 2005, έχει ενσωματώσει τη φιλοσοφία των «πράσινων» κτηρίων στον πυρήνα της δραστηριότητάς της, δημιουργώντας μία νέα αγορά στο Real Estate και αποτελώντας πρότυπο διεθνώς.

Κλείσιμο
Η Barphone, με εμπειρία 50 ετών στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, βοηθά τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή και να παρέχουν ξεχωριστές εμπειρίες τόσο για τους εργαζομένους, όσο και για τους τελικούς τους πελάτες.
Σκοπός της σύμπραξης των τριών εταιρειών, είναι η συμβολή τους στο σημαντικό έργο του Πυροσβεστικού Σώματος ενισχύοντας τις επιχειρησιακές δυνατότητες σε αστικό και δασικό περιβάλλον, καθώς επίσης και στο έργο των πυροσβεστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.
ΔΩΡΕΑ_ΣΤΟ_ΠΣ_photo
Από αριστερά: Κωνσταντίνος Χαμαλέλης CEO, Teleperformance Greece, Υποστράτηγος Π.Σ. Ιωάννης Σταμούλης, Δημήτρης Ανδριόπουλος, CEO, DIMAND, Πέτρος Θεριανός, CEO, Barphone
Ευθύνη και χρέος η προστασία του περιβάλλοντος
Η δωρεά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, σε μια λιτή τελετή στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος εντός του κτηρίου «ΦΑΡΟΣ» στο Μαρούσι Αττικής, παρουσία του Κλαδάρχη Διοικητικής Υποστήριξης ΑΠΣ, Υποστράτηγου Π.Σ. Ιωάννη Σταμούλη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο, του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Teleperformance Greece, Κωνσταντίνου Χαμαλέλη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας DIMAND, Δημήτρη Ανδριόπουλου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας της Barphone, Πέτρου Θεριανού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Teleperformance Greece, Κωνσταντίνος Χαμαλέλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας, ευχαριστώντας την DIMAND και την Barphone για τη συνεργασία, και αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι βέβαιο πως ο κάθε ένας από εμάς έχει ευθύνη και χρέος να προστατεύει το περιβάλλον. Είναι επίσης βέβαιο πως όταν αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες με συνέργεια και σε συνεργασία, η δύναμή μας αυξάνεται πολύ και ο αντίκτυπος των αποτελεσμάτων μας είναι πολύ μεγαλύτερος. Χαίρομαι ιδιαιτέρως λοιπόν που βρισκόμαστε όλοι μαζί σήμερα εδώ για αυτόν τον σημαντικό σκοπό, και θέλω από τη μεριά μου να διαβεβαιώσω ότι η Teleperformance Greece επιδιώκει με κάθε τρόπο να είναι συμμέτοχος σε τέτοιες σπουδαίες δράσεις και ενέργειες, καθώς αυτές αποτελούν προτεραιότητα και βασικά στοιχεία της στρατηγικής της Εταιρείας. Στην Teleperformance Greece εκτός από τους επιχειρηματικούς μας στόχους, αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε δράσεις που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος, τη στήριξη της κοινωνίας και των ευάλωτων ομάδων».

220726_TBD_R9542


O Δημήτρης Ανδριόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της DIMAND, μίλησε για την ευθύνη που έχουμε όλοι απέναντι στις μελλοντικές γενιές, όχι μόνο να προστατεύσουμε τον πλανήτη αλλά και να τον παραδώσουμε σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που τον παραλάβαμε, και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η DIMAND αποφάσισε να ενισχύσει το έργο των φορέων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών. Ως δείγμα αναγνώρισης του σπουδαίου και τιτάνιου έργου τους, προσφέρουμε τα συγκεκριμένα οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα, βάζοντας ένα λιθαράκι για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής του».

Από τη μεριά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Barphone, Πέτρος Θεριανός, δήλωσε: «Ευαισθητοποιημένοι απέναντι στις καταστροφικές πυρκαγιές που βιώσαμε το καλοκαίρι του 2021, θεωρήσαμε απαραίτητη την κινητοποίησή μας και με αυτή την δωρεά στο Πυροσβεστικό Σώμα θέλουμε να ενισχύσουμε το σπουδαίο έργο του. Πιστεύουμε πολύ στην συνεργασία και την ευαισθητοποίηση. Όταν οι εταιρείες ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα στο περιβάλλον και να αποτελέσουμε φωτεινά παραδείγματα για την κοινωνία μας.»

Ο Κλαδάρχης Διοικητικής Υποστήριξης ΑΠΣ, Υποστράτηγος Π.Σ. Ιωάννης Σταμούλης, αφού ευχαρίστησε προσωπικά τους εκπροσώπους των τριών εταιρειών τόνισε «Η σημαντική αυτή δωρεά που προέρχεται από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες Teleperformance Greece, DIMAND και Barphone, ήρθε σε στιγμή που θα συμβάλει τόσο στην εμψύχωση στο πυροσβεστικού προσωπικού που αντιλαμβάνεται για μία ακόμη φορά την κοινωνική αναγνώριση του έργου που επιτελεί, αλλά ταυτόχρονα θα συμβάλει και στην ενίσχυση της επιχειρησιακής δράσης του Πυροσβεστικού Σώματος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης