Πάτρα: Νταντά «έγδυνε» τα σπίτια που δούλευε και ψώνιζε με κλεμμένες κάρτες!
Οι δύο εργοδότριες απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλαν καταγγελία σε βάρος της - Μετρητά, κάρτες, χρυσές λίρες και κοσμήματα άνω των 5.000 ευρώ η λεία της
Της εμπιστεύτηκαν να προσέχει τα παιδιά τους, αλλά εκείνη "έγδυνε" τα σπίτια τους στο διάστημα που ήταν μόνη με αυτά! Ο λόγος για μια νεαρή Ελληνίδα, η οποία ξάφριζε ό,τι είχε αξία από τα σπίτια των δυο γυναικών όπου εργαζόταν ως νταντά στην Πάτρα, αλλά ψώνιζε και με τις κάρτες τους!
Η νταντά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την καταγγελία που υπέβαλαν δυο εργοδότριές της ότι τους είχε κλέψει συνολικά 900 ευρώ, έξι χρυσές λίρες, κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ και τρεις τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες έκανε και πέντε συναλλαγές ύψους 34 ευρώ!
Μάλιστα, η οικιακή βοηθός δεν αρκέστηκε σε αυτά, αλλά έκλεψε και την τραπεζική κάρτα ενός συγγενικού προσώπου της μιας από τις γυναίκες και έκανε με αυτήν συναλλαγές συνολικού ύψους 92 ευρώ σε διάφορα καταστήματα. Η "μακρυχέρα" οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για κλοπές.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας