Κορυφαία ενέργεια και κορυφαίος διαγωνισμός

Κορυφαία ενέργεια και κορυφαίος διαγωνισμός

Η ZeniΘ κρατάει ζωντανό το δικαίωμα στο όνειρο και ανακοινώνει τη συνέχεια του διαγωνισμού Home Sweet Home με ένα ακόμα ολοκαίνουριο σπίτι αλλά και πλούσια δώρα κάθε μήνα μέχρι το τέλος του έτους.

zen1

Sponsored Content

Εκατοντάδες χιλιάδες είναι όσοι εμπιστεύονται τη ZeniΘ, τον 1ο πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, επιλέγοντας τα καινοτόμα προϊόντα και τις ψηφιακές υπηρεσίες της για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο για το σπίτι και την επιχείρησή τους. Είναι όλοι όσοι αναγνωρίζουν ότι η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε νέες υπηρεσίες, με στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Η ΖeniΘ όμως ανταποδίδει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του κοινού εκτός όλων των προηγουμένων και με μοναδικές εκπλήξεις. Αυτή τη φορά κάνοντας ένα βήμα παραπάνω δημιούργησε έναν κορυφαίο διαγωνισμό, δίνοντας τη δυνατότητα στον νικητή να κερδίσει ένα ολοκαίνουριο ενεργειακό σπίτι στον νομό που ο ίδιος θα επέλεγε. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, στον κλάδο της ενέργειας, που δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται στην πρωτοπορία των υπηρεσιών, των δράσεων και των πρωτοβουλιών και να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν στους καταναλωτές.

Πρόκειται για τον διαγωνισμό Home Sweet Home, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο, προσφέροντας δύο ολοκαίνουργια ενεργειακά σπίτια και πολλά πλούσια δώρα.

Κλείσιμο
ZeniΘ- Διαγωνισμός Ηome Sweet Home- Παράδοση σπιτιού στην 1η νικήτρια


Μέχρι τώρα, πάνω από 280 τυχεροί κέρδισαν πλούσια δώρα στις μηνιαίες κληρώσεις ενώ η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, επιβραβεύοντας τη δέσμευση της εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές προσφέροντας τους το καλύτερο δυνατό μέσω των πρωτοπόρων υπηρεσιών και δράσεων της. Η ZeniΘ, συνεχίζει τον διαγωνισμό Home Sweet Home και προσφέρει ένα ακόμα ολοκαίνουριο ενεργειακό σπίτι και πολλά πλούσια δώρα κάθε μήνα.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στο κεντρικό της κατάστημα στο The Orbit, η ZeniΘ πραγματοποίησε τη πρώτη μεγάλη κλήρωση μέσω της οποίας τυχερή νικήτρια αναδείχθηκε η Ελπινίκη Βασιλοπούλου. από τη Λάρισα. Η μεγάλη κλήρωση μεταδόθηκε και μέσω Facebook live από τη σελίδα της ZeniΘ, με οικοδεσπότες τους πρωταγωνιστές της καμπάνιας Δημήτρη Μακαλιά και Αντιγόνη Ψυχράμη, παρουσία του CEO της εταιρείας Fulvio Siotto αλλά και του Μάνου Εξαρχουλάκου, Eμπορικού Διευθυντή της ZeniΘ. Η μεγάλη νικήτρια, Ελπινίκη Βασιλοπούλου, επέλεξε το σπίτι να βρίσκεται στην Λάρισα!

zenith-stills-2_2

Οι συμμετέχοντες που δεν κέρδισαν έως τώρα, εξακολουθούν να έχουν πιθανότητες, καθώς ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2023 και μπορούν να διεκδικήσουν το δεύτερο σπίτι, αλλά και πολλά πλούσια δώρα κάθε μήνα, που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και απολαυστικότερη!

Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να δηλώσουμε συμμετοχή σήμερα κιόλας και να κερδίσουμε τα κλειδιά του σπιτιού των ονείρων μας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν συμμετοχή μπαίνοντας στο www.zenith.gr/diagonismos-home-sweet-home και συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα στοιχεία τους. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι!


Στo site της ZeniΘ, zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης