Χαλκίδα: Όπλα και κλοπιμαία βρέθηκαν σε σπίτια διαρρηκτών

Χαλκίδα: Όπλα και κλοπιμαία βρέθηκαν σε σπίτια διαρρηκτών

Συνελήφθη μια γυναίκα και έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο συνεργοί της που αναζητούνται

Xalkida-klopes-opla
Ένα μικρό οπλοστάσιο αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια των ερευνών που έγιναν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας σε δύο σπίτια στην Χαλκίδα, όπου κατοικούν τρεις Έλληνες οι οποίοι εμπλέκονταν σε τουλάχιστον τρεις διαρρήξεις σε σπίτια που είχαν γίνει το Μάρτιο και τον Ιούλιο.

Σε ένα από τα δυο σπίτια συνελήφθη μια γυναίκα, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί οι δύο συνεργοί της που αναζητούνται. Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν πέντε ρολόγια, δυο δαχτυλίδια, ένας σταυρός με αλυσίδα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που προέρχονταν από τις διαρρήξεις. Παράλληλα, κατασχέθηκαν δύο πιστόλια που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, δύο κυνηγετικά όπλα και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας με κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος καθώς και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων και εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή της ίδιας και των συνεργών της και σε άλλες διαρρήξεις.

Έκλεψαν τσάντα με κάρτες και έκαναν ψώνια

Μια τσάντα που περιείχε χρήματα και τραπεζικές κάρτες έκλεψαν δυο Έλληνες από το εσωτερικό ενός Ι.Χ. αυτοκίνητου που ήταν σταθμευμένο στη Χαλκίδα και αμέσως έτρεξαν να κάνουν αγορές με ανέπαφη συναλλαγή! Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη λίγες ώρες μετά από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.


Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα χρόνου η παραίτηση Ντράγκι, μία ανάσα από πρόωρες εκλογές η Ιταλία

Υπό έλεγχο και τα τρία μέτωπα της φωτιάς στη Σαλαμίνα

Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: «Έκοψε όλες τις επαφές που είχε μαζί μας, δεν τον ενόχλησα ξανά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης