Φωτιά στην Πεντέλη: «Χωρίς εθελοντές και πυροσβέστες θα είχε χαθεί η μάχη στο Παίδων Πεντέλης»

Φωτιά στην Πεντέλη: «Χωρίς εθελοντές και πυροσβέστες θα είχε χαθεί η μάχη στο Παίδων Πεντέλης»

«Όλα τα παιδιά απομακρύνθηκαν, και τα 36 παιδιά που ήταν πιο βαριά περιστατικά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα και με λεωφορείο που έβαλε το υπουργείο» είπε ο Ηλίας Λιόλιος

poulman__3_1
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, Ηλίας Λιόλιος, μίλησε για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες εθελοντών και πυροσβεστών για την κατάσβεση της φωτιάς στο Παίδων. Ο κ. Λιόλιος αναφέρθηκε στις συντονισμένες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων προκειμένου να περιοριστεί η φωτιά πέριξ του νοσοκομείου.

«Τα παιδιά βρίσκονται στα άλλα δύο νοσοκομεία, στα άλλα δύο Παίδων, το «Αγλαΐα Κυριακού» και το «Αγία Σοφία». Μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης, το νοσοκομείο εκκενώθηκε και δεν είχαμε πρόβλημα, και τα παιδιά και οι εργαζόμενοι. Έχουν μείνει πάνω οι υπεύθυνοι ασφαλείας, για να μπορέσουν να βοηθήσουν. Όσοι άντρες δεν είναι σε άδεια, κλήθηκαν να βοηθήσουν και είναι πάνω τώρα. Για ό,τι χρειαστεί. Κάθε χρόνο βγαίνει άγημα για άνδρες και γυναίκες που μπορούν να βοηθήσουν», ανέφερε στο Mega.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clkadyvshdh5)


«Αργά το βράδυ της Τρίτης, που είχε εκκενωθεί το νοσοκομείο, η φωτιά πλησίασε πάρα πολύ στην τεχνική υπηρεσία που είχαμε με τα οξυγόνα, αλλά με τις συντονισμένες προσπάθειές μας, η φωτιά και δεν επεκτάθηκε» τόνισε.

«Όλα τα παιδιά απομακρύνθηκαν, και τα 36 παιδιά που ήταν πιο βαριά περιστατικά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα και με λεωφορείο που έβαλε το υπουργείο. Είναι καλύτερη η κατάσταση, προς το παρόν δεν υπάρχει φωτιά κοντά στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο κ. Λιόλιος.

«Είναι εθελοντές, υπάρχουν και 2 πυροσβεστικά οχήματα στον προαύλιο χώρο και βρίσκονται σε επιφυλακή, για παν ενδεχόμενο. Εάν δεν υπήρχαν οι εθελοντές και η Πυροσβεστική θα είχε χαθεί η μάχη», κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο στην Μεσόγειο το γεωτρύπανο «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Αισθάνθηκε τύψεις κι επέστρεψε στο σπίτι ο 84χρονος στην Ανθούσα πριν πατήσει τη σκανδάλη

Έκκληση των Πνευμονολόγων στους πολίτες να αποφύγουν την Πεντέλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης