Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου - Πλάνα από το υποβρύχιο drone

Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου - Πλάνα από το υποβρύχιο drone

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος και των εθελοντών, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα - Εξιτήριο παίρνει σήμερα ο 30χρονος που διασώθηκε τις προηγούμενες μέρες

drone-28xronos__2__2
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου Μάρτιν που συνεχίζει να αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Χαλκιδικής.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος και των εθελοντών, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Επί τόπου βρίσκονται η μητέρα και συγγενείς του νεαρού από τη Βόρεια Μακεδονία, οι οποίοι ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ προκειμένου να βρεθούν στο σημείο που εξαφανίστηκε ο 28χρονος και να συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Στην μάχη για τον εντοπισμού του νεαρού που αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου, από τη στιγμή που βούτηξε μαζί με τους φίλους του στην πασίγνωστη παραλία «Μύτη» στο Ποσείδι Χαλκιδικής και παρασύρθηκαν από τα θαλάσσια ρεύματα, ρίχτηκε σήμερα και το υποβρύχιο drone των εθελοντών διασωστών του ΟΦΚΑΘ. Όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψε από τον βυθό το σύγχρονο drone της ομάδας και δημοσιεύει το protothema.gr, δεν εντοπίστηκε κάποιο σημάδι του νεαρού.

Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου (1)


Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, η επιχείρηση με το υποβρύχιο drone γίνεται στο σημείο που υπέδειξε στους εθελοντές ο 30χρονος Ιβάν που διασώθηκε και έλαβε σήμερα εξιτήριο.

"Σκανάραμε μία μεγάλη περιοχή, ωστόσο δεν βρήκαμε κανένα ίχνος και ο λόγος είναι ότι τα ρεύματα στο βυθό είναι πολύ ισχυρά. Η έρευνα του ΟΦΚΑΘ ανοίγεται λίγο παραπάνω. Η μητέρα και οι συγγενείς είναι έξω στη στεριά και περιμένουν αγωνιωδώς κάποιο νέο και φροντίζουμε να τους ενημερώνουμε συνέχεια για την πορεία των ερευνών. Το απόγευμα θα επιχειρήσουμε ξανά καθώς σήμερα, λόγω και των καιρικών συνθηκών, είναι ευκαιρία να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο", τόνισε ο κύριος Ράμος μιλώντας στο protothema.gr.

Κλείσιμο
Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου (2)


Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου (3)



Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του Μάρτιν μαζί με συγγενείς, έφτασαν λίγο μετά τις 9 το πρωί στην βάση της εθελοντικής ομάδας έρευνας και διάσωσης ΟΦΚΑΘ στην Περαία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ετοιμαστούν και να ξεκινήσουν όλοι μαζί για τη Χαλκιδική. Η μητέρα του 28χρονου ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αμερική όπου διαμένει και έφτασε έφτασε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας, με σκοπό από σήμερα να βρίσκεται στο σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του γιου της και να συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

drone-28xronos__1_


Το protothema.gr βρέθηκε στην βάση ετοιμότητα και συνάντησε την μητέρα και τους συγγενείς του 28χρονου Μάρτιν. «Ξεκίνησα απο την Αμερική για να έρθω στην Ελλάδα για να πρσοπαθήσουμε να βρούμε το παιδί μου. Έχω τεράστια αγωνία και προσμονή. Ευχαριστώ όλους όσους μας βοηθάνε. Και τις Αρχές αλλά και τους εθελοντές. Η ομάδα ΟΦΚΑΘ είναι απο την πρώτη στιγμή δίπλα μας και τους ευχαριστώ για όσα κάνουν. Έχουμε πίστη», ανέφερε η μητέρα του νεαρού protothema.gr.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Βερναρδάκης ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε «Πισπιρίγκου» την Κεραμέως

Σοκάρουν οι περιγραφές από το τροχαίο με τον νεκρό 34χρονο στη Λεωφόρο Μαραθώνος - «Έτρεχε τουλάχιστον με 160-180»

Αγγίζουν την απόλυτη ισοτιμία ευρώ και δολάριο για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης