Βόλος: 11χρονος έπεσε στα βράχια και του καρφώθηκε μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι

Βόλος: 11χρονος έπεσε στα βράχια και του καρφώθηκε μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι

Το παιδί βρισκόταν μαζί με τον μπαμπά του σε προβλήτα του Βόλου όταν για άγνωστο λόγο ζαλίστηκε και έπεσε στα βράχια

ωολοσ123
Τα χειρότερα γλίτωσε ένα παιδί μόλις 11 ετών όταν την ώρα που βρισκόταν με τον πατέρα του σε προβλήτα στις Αλυκές Βόλου έπεσε στη θάλασσα και τραυματίστηκε σοβαρά στα βράχια.

Συγκεκριμένα, το παιδί βρισκόταν μαζί με τον μπαμπά του σε προβλήτα του Βόλου όταν για άγνωστο λόγο ζαλίστηκε και έπεσε στα βράχια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Στο σημείο έτρεξαν άμεσα οι ναυαγοσώστες της παραλίας, όπου διαπίστωσαν πως το παιδί είχε βαθύ τραύμα στο μάγουλο και το μέτωπο.

Μάλιστα, με έκπληξη οι ναυαγοσώστες είδαν πως ένα μεταλλικό αντικείμενο είχε καρφωθεί στο κεφάλι του παιδιού σε βάθος 3 εκατοστών.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, πρόκειται για σιδερένιο αντικείμενο από καλάμι που σφηνώθηκε στο κεφάλι του, όταν ο 11χρονος έπεσε στα βράχια.

Οι ναυαγοσώστες της LifeguardVolos σταμάτησαν την αιμορραγία, έδεσαν τα τραύματα και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν σε φορείο και τον μετέφεραν στον δρόμο, για τον παραλάβει πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Κλείσιμο
Το ασθενοφόρο μετέφερε τον 11χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Πλέον το αγοράκι νοσηλεύεται στην Παιδιατρική πτέρυγα έχοντας διαφύγει κάθε κίνδυνο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του LifeguardsVolos:

«Σοβαρό περιστατικό τραυματισμού 11χρονου συνέβη σήμερα στις 13:30 σε προβλήτα των Αλυκών. Άμεσα το αντιλήφθηκαν το πλήρωμα του σκάφους της LifeguardVolos και η ναυαγοσώστρια της παραλίας που διαπίστωσαν πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι του 11χρονου,σε ένα εκ των οποίων είχε σφηνωθεί μεταλλικό αντικείμενο τουλάχιστον 3 εκατοστά καθάρισαν τα τραύματα σταμάτησαν την αιμορραγία ακινητοποίησαν και μετέφεραν το θύμα σε σκιερό σημείο που έχει πρόσβαση για το ασθενοφόρο το οποίο το παρέλαβε το νεαρό θύμα δίνοντας συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση και τις πρώτες βοήθειες πού παρείχαν οι ναυαγοσώστες της LifeguardVolos Λιαρος Λάμπρος Ραφαηλιδη Μαρία και Φιλιππάτου Χριστίνα, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά για τον νεαρό!».







Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα στην πολιτική κρίση της Βρετανίας που θυμίζει... αρχαιοελληνικό δράμα

Άκαρπες προς το παρόν οι έρευνες για τους δύο αγνοουμένους στη Χαλκιδική – Η τελευταία ενημέρωση του Λιμενικού

«Ο Μητσοτάκης θα είναι πιο ισχυρός την άνοιξη του 2023 και θα είναι αυτοδύναμος», λέει ο Πέτσας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης