ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθησαν 15χρονος για ξυλοδαρμό στα Άνω Λιόσια και 16χρονος για κλοπή στην Ηλιούπολη

ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθησαν 15χρονος για ξυλοδαρμό στα Άνω Λιόσια και 16χρονος για κλοπή στην Ηλιούπολη

Ο πρώτος συμμετείχε σε περιστατικό ξυλοδαρμού σε βάρος δύο ανήλικων θυμάτων - Μαχαίρι μήκους 16 εκατοστών βρέθηκε στην κατοχή του  δευτέρου

astinomikoi-1
Δύο ακόμα σοβαρά βίαια περιστατικά  με πρωταγωνιστές ανήλικους εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία στα 'Ανω Λιόσια και στην Ηλιούπολη.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής  συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας  ένας 15χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία στα Άνω Λιόσια.

Λίγο πριν την σύλληψη του ανήλικου στην πλατεία Ηρώων, ομάδα 10-15 νεαρών επιτέθηκε σε δύο ανήλικους 14 και 16 ετών και τους οποίους χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στο σώμα.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της 'Αμεσης Δράσης εντόπισαν τον κατηγορούμενο ανήλικο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Φυλής, όπου αναγνωρίσθηκε ως ένας εκ των δραστών της επίθεσης και συνελήφθη. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία από το ΤΑ. Φυλής.

Στην δεύτερη περίπτωση συνελήφθη ένας 16χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στην Ηλιούπολη,  ξανά την περασμένη Παρασκευή τις πρωινές ώρες,  όταν σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε πάνω του ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 16 εκατοστών.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου οδηγήθηκε προέκυψε ότι ο ανήλικος είχε προσεγγίσει μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό του πέντε ανήλικους  και με την απειλή μαχαιριού τους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί την Κυριακή 3 Ιουλίου, με αποτέλεσμα ο ανήλικος συλληφθείς να οδηγηθεί  στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα στην πολιτική κρίση της Βρετανίας που θυμίζει... αρχαιοελληνικό δράμα

Χαλκιδική: Βρέθηκε σώος ο ένας από τους δύο αγνοουμένους

«Ο Μητσοτάκης θα είναι πιο ισχυρός την άνοιξη του 2023 και θα είναι αυτοδύναμος», λέει ο Πέτσας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης