Η κακοκαιρία «χτυπά» τη βόρεια Ελλάδα: 340 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική σε Θεσσαλονίκη, Πέλλα και Κιλκίς

Η κακοκαιρία «χτυπά» τη βόρεια Ελλάδα: 340 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική σε Θεσσαλονίκη, Πέλλα και Κιλκίς

Στη Θεσσαλονίκη η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε τις περισσότερες κλήσεις, τουλάχιστον 160, και επενέβη για 28 αντλήσεις υδάτων - Στο κέντρο της πόλης δέντρο έπεσε σε διερχόμενο ΙΧ

kataigida_thess__2_
Την Κεντρική Μακεδονία έχει πλήξει από το μεσημέρι το νέο κύμα κακοκαιρίας και μέχρι τις 7.30 το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 340 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Κιλκίς.

Στη Θεσσαλονίκη η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε τις περισσότερες κλήσεις, τουλάχιστον 160, και επενέβη για 28 αντλήσεις υδάτων και πέντε κοπές δέντρων. Νωρίτερα, έκλεισε η οδός Αγίου Δημητρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δέντρο έπεσε σε διερχόμενο ΙΧ, στο ύψος του Καυτανζογλείου, χωρίς να σημειωθεί τραυματισμός.

Λόγω της βροχής και της συγκέντρωσης υδάτων δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, σε αρκετούς δρόμους, μεταξύ άλλων, στην Περιφερειακή Οδό, στην Θεσσαλονίκης -Μουδανίων και στην ανατολική είσοδο της πόλης, στη γέφυρα Βούλγαρη.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης κυκλοφοριακά προβλήματα και διακοπές ρεύματος παρουσιάστηκαν στο Κιλκίς, ενώ βροχόπτωση σημειώθηκε και στη Χαλκδική.

Κλείσιμο
Θεσσαλονίκη βροχές


Θεσσαλονίκη βροχές



Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ, τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν αύριο, Σάββατο, σε Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα επηρρεάσουν κατά τόπους όλη την ηπειρωτική Ελλάδα..


Θεσσαλονίκη βροχές


kataigida_thess__1_

kataigida_thess__4_

kataigida_thess__2_


Σημειώνεται ότι η καταιγίδα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχε μικρή χρονική διάρκεια, ωστόσο η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει από εχθές για επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που αναμένεται να διαρκέσουν έως το Σάββατο και κατά τόπους ισχυρά.

Καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη



Ειδήσεις σήμερα:

Στα 18.948 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 101 οι διασωληνωμένοι και 22 θάνατοι

Θεοδωρικάκος: Αυξάνουμε το όριο για τη νυχτερινή αμοιβή των αστυνομικών

Δύο σφαίρες από αυτοσχέδιο όπλο έκοψαν το νήμα της ζωής του Σίνζο Άμπε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης