Στο Πόρτο Χέλι για μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες

Στο Πόρτο Χέλι για μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες

Στα εστιατόρια Riviera στο AKS Porto Heli και Porfyra στο AKS Hinitsa Bay ο γνωστός σεφ Γιάννης Λουκάκος σχεδιάζει απολαυστικά μενού!

aks1

Sponsored Content

Πεύκα, ελιόδεντρα, ολάνθιστοι κήποι, τιρκουάζ νερά και χαμηλοί λόφοι συνθέτουν το πανέμορφο τοπίο στον κλειστό απάνεμο κόλπο  όπου είναι χτισμένο το Πόρτο Χέλι, το οποίο εδώ και δεκαετίες αποκαλείται η Ριβιέρα της Ελλάδας. Ένας χαρακτηρισμός απόλυτα συμβατός με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της περιοχής, τις μοναδικές παραλίες, τα γραφικά χωριά και τις κωμοπόλεις. Στο κέντρο όλων αυτών βρίσκονται τα ξενοδοχεία AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay.

Σε αυτά τα δύο πανέμορφα ξενοδοχεία η AKS Hotels ξεκινάει από τις 30 Ιουνίου ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι και σε συνεργασία με τον σεφ Γιάννη Λουκάκο παρουσιάζει μία νέα γαστρονομική εμπειρία για το καλοκαίρι.

AKS_Porto_Heli
Κλείσιμο


Ο γνωστός και βραβευμένος με «Χρυσό Σκούφο» σεφ Γιάννης Λουκάκος, με την μεγάλη του εμπειρία και τις σημαντικές αναγνωρίσεις, δίνει ζωή σε απλές γεύσεις που αφυπνίζουν τις αισθήσεις, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα γαστρονομικών προτιμήσεων. Αν λοιπόν σχεδιάζετε στην επόμενή σας καλοκαιρινή απόδραση να δώσετε έμφαση στο καλό φαγητό, τα ξενοδοχεία AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay είναι ο ιδανικός προορισμός.

Yiannis_Loukakos


Στα ολοκαίνουρια εστιατόρια των AKS Hotels, Riviera και Porfyra, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα δύο νέα μενού γευσιγνωσίας που επιμελείται ο σεφ και να απολαύσετε δημιουργίες εμπνευσμένες από τις παραδόσεις της Μεσογείου, με έμφαση στην εποχικότητα και την αγνότητα των ντόπιων πρώτων υλών. Όπως δηλώνει και ο ίδιος ο σεφ: «Οι αξίες και η φιλοσοφία του Ομίλου γύρω από την αυθεντική φιλοξενία, σε συνδυασμό με τις γεύσεις και τα αρώματα της Μεσογείου που αποπνέουν οι τοπικές πρώτες ύλες, αποτέλεσαν την έμπνευση για μια ανανεωμένη καλοκαιρινή εμπειρία που εύχομαι να μείνει αξέχαστη σε όλους τους επισκέπτες των εστιατορίων».




Γαστρονομική εμπειρία σε ρομαντικό περιβάλλον

Riviera_Restaurant


Σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με φόντο τον πανέμορφο κόλπο, βρίσκεται το AKS Porto Heli, με τους υπέροχους εξωτερικούς χώρους όπου κυριαρχεί η λιτή διακόσμηση. Εδώ βρίσκεται το εστιατόριο Riviera, που μάς υποδέχεται με ένα μενού αξιώσεων και συναρπαστικών γεύσεων. Το τραγανό καλαμάρι με κρούστα από panko, μαγιονέζα yuzu και φύκια wakame, το γιουβέτσι της θάλασσας με κρόκο κοζάνης, μοσχολέμονο και βασιλικό, καθώς και το black angus rib eye με σάλτσα chimichurri και τηγανητές πατάτες, είναι λίγοι μόνο από τους συνδυασμούς που θα απογειώσουν τη νέα αυτή γαστρονομική εμπειρία.

Dishes_01





Γεύσεις με θέα στον ονειρεμένο κόλπο της Χηνίτσας

AKS_Hinitsa_Bay


Το εστιατόριο Porfyra του AKS Hinitsa Bay, σε μια τοποθεσία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, με θέα στις Σπέτσες, εγκαινιάζει μια νέα εποχή με γευστικές επιλογές που θα ξαφνιάσουν αλλά και θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το κατάφυτο τοπίο και η γαλήνη της θαλασσινής αύρας συνδυάζονται αρμονικά με τις εκλεκτές δημιουργίες του νέου μενού.

Dishes_02


Ανάμεσα στα πιάτα ξεχωρίζουν το λαβράκι ceviche με σάλτσα passion fruit και μοσχολέμονου, πιπεριά τσίλι και καψαλισμένο καλαμπόκι, η δροσερή σαλάτα φινόκιο με ελιές Καλαμών, κρέμα ταραμά και βινεγκρέτ πορτοκαλιού, καθώς και το κοτόπουλο tandoori με σαλάτα κινόα και σος γιαουρτιού. Τα δροσιστικά signature cocktails συμπληρώνουν ιδανικά το καλοκαιρινό σκηνικό, σε έναν από τους πιο όμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς.

Porfyra_Restaurant_02
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης