Τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ.

Τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια: Έτσι έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ.

Ο νεαρός αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής, είχε βγει χθες το βράδυ μια βόλτα με τη μηχανή του - Αν φορούσε το κράνος του θα είχε σωθεί, λένε μάρτυρες

troxaio_filadelfeia_xr
Θλίψη στο σώμα της Αστυνομίας έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του 25χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο νεαρός αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής, είχε βγει χθες το βράδυ μια βόλτα με τη μηχανή του. Από μικρός είχε αδυναμία στις γρήγορες μοτοσικλέτες και είχε αγοράσει μια Yamaha 1.000 κυβικών.

Ο 25χρονος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ένα μοιραίο λάθος κόστισε τη ζωή του. Όταν ανέβηκε στη μηχανή μεγάλου κυβισμού ξέχασε να φορέσει το κράνος του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει θανάσιμα στο κεφάλι.

nea-filadeldfeia-nekros-dias__1_


Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, και ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Δεκελείας με κατεύθυνση το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Κλείσιμο
Το αμάξι, το οποίο οδηγουσε μια γυναίκα, έστριβε προς την οδό Ιασωνίδη. Η στροφή ήταν απότομη και ο 25χρονος δεν πρόλαβε να φρενάρει. Η μηχανή συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο, ο άτυχος αστυνομικός έπεσε στο οδόστρωμα και σύρθηκε για είκοσι μέτρα.

nea-filadeldfeia-nekros-dias__3_
nea-filadeldfeia-nekros-dias__2_


Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μηχανής χτύπησε με το κεφάλι στο απέναντι πεζούλι. Το χτύπημα ήταν ισχυρό και μοιραίο. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, αν φορούσε το κράνος του θα είχε σωθεί.

Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σοκαριστικό τροχαίο στον Κηφισό

Το σοκαριστικό τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν ήταν το μόνο που σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες. Επίσης τα ξημερώματα, ένας  22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στη λεωφόρο Κηφισού και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, για το τροχαίο ευθύνεται η υπερβολική ταχύτητα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο στην προσπάθειά του να στρίψει προς Κόκκινο Μύλο. Αρχικά προσέκρουσε σε δύο πινακίδες και μετά κατέληξε στην κολώνα, η οποία έκοψε το αυτοκίνητο στα δύο.  Χρειάστηκαν 9 πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν, οι οποίοι αναγκάστηκαν να κόψουν την οροφή του οχήματος.

troxaia___2_
troxaia___3_
troxaia___4_
troxaia___5_
troxaia___1_
troxaia___6_

Σύμφωνα με τον θείο του 22χρονου  ο άτυχος νεαρός επέστρεφε από την εργασία του σε νυχτερινό κέντρο όταν συνέβη το δυστύχημα.

«Δούλευε σε μπαρ και επέστρεφε από τη βάρδιά του. Την κάνει κάθε μέρα αυτή τη διαδρομή, τον ξέρει τον δρόμο, ούτε είχε πιει από όσο ξέρω. Εγώ πιστεύω οτι εμπλέκεται και δεύτερο όχημα», είπε χαρακτηριστικά ο θείος του 22χρονου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cl9z4c51w0z5)


Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι διασώστες έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τον νεαρό.


Νεκρός 25χρονος έπειτα από τροχαίο στην Πάτρα

Λίγες ώρες μετά και ειδικότερα στις 6:30 το πρωί, ένας ακόμη 25χρονος έχασε τη ζωη τους στην Πάτρα έπειτα από  τροχαίο.

Το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο νεαρός, εξετράπη της πορείας του μετά τα φανάρια του Αγίου Βασιλείου στην παλαιά εθνική Πατρών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αίγιο, χτύπησε σε έναν στύλο που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην μάντρα του νεκροταφείου της περιοχή.

291609340_406741688148152_2346312782721399360_n-1024x577
291618672_1070265653609312_7617383914860881951_n-1024x577


Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με το  flamis βρέθηκε στην κυριολεξία πάνω στην μάντρα και αιωρείτο πάνω από τους τάφους. Ο θάνατος του 25χρονου οδηγού ήταν ακαριαίος. Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ρίου. Τις αιτίες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Πατρών.


troxqaio9
Ο 25χρονος Νίκος που «έσβησε» στην άσφαλτο


Νεκρός 33χρονος στην Κρήτη

Ο κατάλογος των νεκρών από τροχαία δεν σταματάει, δυστυχώς, εδώ. Νεκρός από τροχαίο ανασύρθηκε τη νύχτα στον Αδελιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο και ένας 33χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.

Ο άτυχος άνδρας μισή περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα κι ενώ κινούνταν με το δίκυκλο του από το Σφακάκι με κατεύθυνση προς το Ρέθυμνο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του, να προσκρούσει με ιδιαίτερη σφοδρότητα σε κολώνα φωτισμού και να ανατραπεί.


kriti3
Ο 33χρονος Αντώνης, γνωστός επιχειρηματίας στην Κρήτη, θύμα του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Ρέθυμνο


Άμεσα στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου μετέφερε τον 33χρονο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Οι γιατροί, όμως, δεν μπόρεσαν να του παράσχουν καμία συνδρομή καθώς ο άτυχος μοτοσικλετιστής είχε υποκύψει στα βαριά του τραύματα. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεοδωρικάκος: Αυξάνουμε το όριο για τη νυχτερινή αμοιβή των αστυνομικών

Δύο σφαίρες από αυτοσχέδιο όπλο έκοψαν το νήμα της ζωής του Σίνζο Άμπε

Μάλια: Ξανάσμιξε με την κόρη του ο 62χρονος Βρετανός - «Τους έλεγα από την αρχή ότι όλο αυτό ήταν αθώο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης