Το Νοσοκομείο Μεσογείων μπαίνει στον υγειονομικό χάρτη της χώρας

Το Νοσοκομείο Μεσογείων μπαίνει στον υγειονομικό χάρτη της χώρας

Τι απάντησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλέυρης  στον  βουλευτή Ανατολικης Αττικής Βασίλη Οικονόμου

Oikonomou
Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ανατολικής Αττικής με την Νεα Δημοκρατία Βασίλη Οικονόμου (φωτογραφία) στη Βουλή ανακοίνωσε ότι το Νοσοκομείο των Μεσογείων μπαίνει στον υγειονομικό χάρτη της χώρας.

            Δεσμεύτηκε μάλιστα  ότι προσεχώς θα ξεκινήσει η μελέτη σκοπιμότητας για την ίδρυση του νοσοκομείου ως πάγια διαδικασία ίδρυσης των νέων νοσοκομείων στη χώρα. Είχαν προηγηθεί οι εξαγγελίες της Κυβέρνησης της ΝΔ για τη δημιουργία του Γενικού Νοσοκομείου στην Κω και του Ογκολογικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη και ακολουθεί η δημιουργία του Γενικού Νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική (Μεσόγεια).

            Σε δήλωση του  ο Βασίλης Οικονόμου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον τελευταίο χρόνο ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής έχω συμμετάσχει σε συσκέψεις του Υπουργείου Υγείας οι οποίες προετοίμαζαν τη σημερινή ανακοίνωση. Μετά από συζητήσεις και διεκδικήσεις ετών το δίκαιο αίτημα των πολιτών της Ανατολικής Αττικής γίνεται πράξη από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για μένα είναι μία πρώτη δικαίωση των πολυετών προσπαθειών και παρεμβάσεων μου για την επίτευξη αυτού του μεγάλου οράματος για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Ανατολικής Αττικής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης