Μύκονος: Εκτός από ρολόγια και κοσμήματα «αρπάζουν» και διαβατήρια

Μύκονος: Εκτός από ρολόγια και κοσμήματα «αρπάζουν» και διαβατήρια

Νέα κλοπή – μυστήριο μέσα σε πολυτελέστατη βίλα με τους κακοποιούς να αρπάζουν διαβατήρια εύπορων τουριστών από την Μεγάλη Βρετανία 

mykonos
Ένα δεύτερο «χτύπημα» σε βίλα της Μυκόνου, μέσα σε χρονικό διάστημα 20 ημερών και με λεία διαβατήρια εύπορων τουριστών έχει προκαλέσει προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Κι’ αυτό διότι οι διαρρήκτες δεν έμειναν μόνο στο να μαζέψουν όσα πολύτιμα αντικείμενα έβρισκαν μπροστά τους, από πανάκριβα ρολόγια μέχρι κοσμήματα αλλά πήραν μαζί τους και τα διαβατήρια των θυμάτων τους.

Στη πρώτη περίπτωση, στις 16 Ιουνίου, οι εισβολείς μπήκαν σε βίλα στη θέση Κανάλια κι αφού άρπαξαν ένα ρολόι ROLEX αξίας 11.000 ευρώ, όσα μετρητά βρήκαν μπροστά τους κι άλλα ακριβά αξεσουάρ, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται σε 30.000 ευρώ άρπαξαν και τα διαβατήρια των έξι ενοικιαστών.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr, πριν από πέντε μέρες (Παρασκευή 1η Ιουλίου) μεταξύ 23.30 και 04.00 καταγράφηκε μια δεύτερη διάρρηξη – καρμπόν σε πολυτελέστατη βίλα του νησιού, στην περιοχή Ελιά.

Και σε αυτή τη περίπτωση άγνωστος ή άγνωστοι δράστες παραβίασαν την μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαρας με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα κατσαβίδι και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο, στο οποίο οι ένοικοι, Βρετανοί επί το πλείστον, είχαν τοποθετήσει όλα τα διαβατήρια τους. Την επόμενη μέρα ( Σάββατο 2 Ιουλίου) ένας εκ των τουριστών που έπεσαν θύμα της σπείρας των διαρρηκτών που «ψειρίζει» μέχρι και τα διαβατήρια προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και κατήγγειλε την κλοπή. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το συμβάν.


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου στο Μετς

Τραγωδία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας: Νεκρός 15χρονος σε καρότσα φορτηγού

Σήμερα η πρώτη προεκλογική αντιπαράθεση Μητσοτάκη - Τσίπρα στη Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης