Πάτρα: Τοκογλύφος εκβίαζε και απειλούσε δανειολήπτη

Πάτρα: Τοκογλύφος εκβίαζε και απειλούσε δανειολήπτη

Ο τοκογλύφος «φούσκωνε» όλο και περισσότερο το χρέος του δανειολήπτη, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να απευθυνθεί στην Ασφάλεια - Πώς τον συνέλαβαν

tokoglyfos
Το όλο και πιο «φουσκωμένο» χρέος του απέναντι στον τοκογλύφο που τον βρήκε σε στιγμή ανάγκης και του δάνεισε χρήματα με υπέρογκο επιτόκιο, έγινε «θηλιά» στο λαιμό ενός πολίτη από την Πάτρα που έφτασε στο σημείο να αγνοήσει τις απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειάς του.

Ο απελπισμένος δανειολήπτης κατέφυγε στην Ασφάλεια και υπέβαλε καταγγελία εναντίον του δανειστή, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι εκμεταλλεύτηκε την οικονομική ανάγκη που είχε και του δάνεισε σταδιακά χρηματικό ποσό με ιδιαίτερα υψηλό ετήσιο επιτόκιο. Όμως, παρ' όλο που αποκόμισε αρκετά μεγαλύτερο ποσό από αυτό που του είχε δανείσει, απειλούσε τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του, απαιτώντας ακόμη περισσότερα χρήματα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, το θύμα παρέδωσε στον τοκογλύφο 10.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, αλλά μόλις εκείνος τα παρέλαβε τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, απειλή και τοκογλυφία σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας - Δικηγόρος Κίρκη: Έχω φωτογραφία της που είναι πάρα πολύ χτυπημένη

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ευάγγελος Αντώναρος - Μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από την Πάτμο στην Κρήτη

«Είναι 100% αθώος»: Επιμένει η Βρετανίδα για τον πατέρα της στα Μάλια παρά το βίντεο που τον «καίει»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης