Αδιανόητο συμβάν στην Κυψέλη: Πατέρας κλείδωσε σε υπόγειο την 22χρονη κόρη του γιατί... δεν ενέκρινε τη σχέση της

Αδιανόητο συμβάν στην Κυψέλη: Πατέρας κλείδωσε σε υπόγειο την 22χρονη κόρη του γιατί... δεν ενέκρινε τη σχέση της

Η νεαρή γυναίκα κατάφερε τελικά να ειδοποιήσει την αστυνομία - Το σκηνικό της αρπαγής - Σε βάρος της 22χρονης ασκήθηκε λεκτική και σωματική βία

kypseli-22xroni2
Περιστατικό που προδίδει ροπή προς τον σκοταδισμό καλούνται να διαχειριστούν οι ελληνικές αρχές. Ειδικότερα, 50χρονος αλβανικής καταγωγής προχώρησε στην... αρπαγή της 22χρονης κόρης του επειδή η τελευταία διατηρούσε σχέση με 37χρονο τον οποίο δεν ενέκρινε η οικογένειά της.

Το αδιανόητο αυτό περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 50χρονος πατέρας μαζί με τον 21χρονο γιο του, προχώρησαν στην αρπαγή της 22χρονης. Οι δυο άντρες μαζί με έναν φίλο τους, το μεσημέρι της Κυριακής, βγήκαν με αυτοκίνητο στους δρόμους της Κυψέλης και ξεκίνησαν να αναζητούν τη νεαρή.

Κάποια στιγμή την εντόπισαν ενώ έκανε βόλτα με τον 37χρονη φίλο της και τότε κατέβηκαν από το όχημά τους και με χρήση λεκτικής και σωματικής βίας άρπαξαν την νεαρή γυναίκα.

Εκτονώνοντας τα βίαια συναισθήματά τους πάνω της, πατέρας και γιος κατευθύνθηκαν προς υπόγειο διαμέρισμα στην Καισαριανή.

Είχαν φροντίσει να πάρουν το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης, για να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια ενώ την κλείδωσαν στον συγκεκριμένο χώρο.

Κλείσιμο
Πατέρας και αδερφός επιχείρησαν για ώρες να την πείσουν ότι είναι για το καλό της να διαλύσει αυτή τη σχέση, ενώ προσπάθησαν να διασφαλίσουν ότι δεν θα ενημερώσει την Αστυνομία.

Το συγκεκριμένο σκηνικό διήρκεσε ώρες, μέχρι που το πρωί της Δευτέρας η 22χρονη τους έπεισε ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Επειδή στο συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε, χτύπησαν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει την Αστυνομία.

Σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, χτύπησαν την πόρτα του υπόγειου διαμερίσματος και όταν τους άνοιξαν την πόρτα αποκαλύφθηκε τι συμβαίνει.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με την 22χρονη να προβαίνει σε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και του τρίτου ατόμου.

Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται ως ύποπτη και για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας

Λιονέλ Μέσι: Ξεφαντώνει με Σουάρεζ, Φάμπρεγας και τις γυναίκες τους στην Ίμπιζα - Ασταμάτητο πάρτι

Δίκη Λιγνάδη: Ένοχος για τις τρεις κατηγορίες βιασμού η πρόταση του εισαγγελέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης