Πρόλαβαν τη φωτιά στο Σχιστό, πάνω από τα τελευταία σπίτια - Νέο πύρινο μέτωπο στον Ασπρόπυργο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πρόλαβαν τη φωτιά στο Σχιστό, πάνω από τα τελευταία σπίτια - Νέο πύρινο μέτωπο στον Ασπρόπυργο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Έκαιγε χαμηλή βλάστηση, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής χρειάστηκε να ενισχυθούν - 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα αποχώρησαν από το Σχιστό να να επιχειρήσουν στη φωτιά στον Ασπρόπυργο που ξέσπασε τα ξημερώματα

arthrou-fwtia-sxisto
Οριοθετήθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/6) η φωτιά που ξέσπασε τις βραδινές ώρες στο Σχιστό Κορυδαλλού.  Η πυρκαγιά που έκαιγε χαμηλή βλάστηση, πάνω από τα τελευταία σπίτια, πλέον δεν έχει ενεργό μέτωπο, ωστόσο ακόμα στο σημείο παραμένει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη για την κατάσβεσή της.

Το πύρινο μέτωπο μπορεί να βρισκόταν κοντά στον οικιστικό ιστό, όμως με την έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής δεν απείλησε κατοικίες.  Λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για νέα φωτιά στον Ασπρόπυργο με 21 πυροσβέστες και 10 οχήματα να αποχωρούν από το Σχιστό για να μεταβούν στο νέο πύρινο μέτωπο. 



Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά στον Ασπρόπυργο δεν απείλησε κατοικίες, ενώ οριοθετήθηκε λίγο πριν τις 06:00.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη φωτιά στο Σχιστό:


Κλείσιμο
Φωτιά στο Σχιστό

fwtia-sxisto__1_
fwtia-sxisto__2_
fwtia-sxisto__3_

sxisto_fire_again_main_new




sxisto__3_

 
Στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς στο Σχιστό αρχικά συμμετείχαν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο, ωστόσο στη συνέχεια οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και έφτασαν να  επιχειρούν 53 πυροσβέστες με τέσσερα πεζοπόρα τμήματα και 13 οχήματα. 



Λόγω της πυρκαγιάς η τροχαία είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Καροολή και Δημητρίου από τους ύψος της Ποτάμου, στην Αθανασίου Διάκου από το ύψος της Δερβενακίων και στην οδό Λέλας Καραγιάννη από το ύψος της Ιεράς Οδού.

Στο σημείο έπνεαν άνεμοι τέσσερα μποφόρ, ενώ ήταν χαρακτηριστικό ότι η φωτιά ήταν ορατή από διαφορετικά σημεία της Αθήνας.

sxisto_more


sxisto__1_
sxisto__2_
sxisto3


Ειδήσεις σήμερα:

Την ανιούσα πήρε ξανά το ιικό φορτίο στα λύματα - Αύξηση 100% στη Θεσσαλονίκη και 66% στην Αττική

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Οι συνήγοροι της οικογένειας ζητούν αναίρεση για το ελαφρυντικό στον Κορκονέα

Ισόβια για τους δολοφόνους ζητά η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα - «Να σαπίσουν στη φυλακή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης