Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να καταργήσει την εμβληματική απόφαση στην υπόθεση «Ρόου εναντίον Γουέιντ» που κατοχύρωνε το δικαίωμα στην άμβλωση, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης μέλη της φεμιστικής οργάνωσης «Κίνηση για την απεργιακή 8 Μάρτη».
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από την Αμερικανική Πρεσβεία με τα μέλη της Κίνησης να να κρατούν πλακάτ για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας