Ξάνθη: Συνέλαβαν έναν από τους ληστές του τροχόσπιτου

Ξάνθη: Συνέλαβαν έναν από τους ληστές του τροχόσπιτου

Αφού ξυλοκόπησαν τον παραθεριστή που βρισκόταν μέσα στο όχημα, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν - Αναζητούνται οι τρεις συνεργοί

τροχοσπιτο
Πριν εκπνεύσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου ταυτοποιήθηκε ένας από τους τέσσερις κακοποιούς που είχαν εισβάλει τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής σε ένα τροχόσπιτο σε οικισμό της Ξάνθης και είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον ένοικο για να τον ληστέψουν.

Πρόκειται για έναν Έλληνα ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθούν και τα στοιχεία ταυτότητας των τριών άγνωστων μέχρι στιγμής συνεργών του.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, όρμησαν ξαφνικά μέσα στο τροχόσπιτο την ώρα που ο Έλληνας ένοικος κοιμόταν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν χτυπώντας τον με γροθιές σε διάφορα σημεία του σώματός του. Στην συνέχεια, ερεύνησαν ανενόχλητοι τους χώρους του τροχόσπιτου, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν και διέφυγαν.

Ειδήσεις σήμερα

«Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Φορολοταρία Μαΐου: Οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης