Ναρκωτικά: Σε τρία σημεία στην Καστοριά καλλιεργούσε χασισόδεντρα

Ο 41χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής – Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε δασική περιοχή της Καστοριάς, που καλλιεργούε χασίς

Όπου... έβρισκε φύτευε σπόρους κάνναβης ένας καλά οργανωμένος καλλιεργητής, ο οποίος συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι τον εντόπισαν σε ένα από τα σημεία της καλλιέργειας σε δασική περιοχή της Καστοριάς.

Το δάσος βρίσκεται κοντά στο αγρόκτημα που διατηρεί ο 41χρονος Έλληνας, όπου επίσης καλλιεργούσε δενδρύλλια. Συνολικά, στις δύο φυτείες κατασχέθηκαν 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 80 εκατοστών, για το πότισμα των οποίων είχε εγκαταστήσει ένα αυτοσχέδιο αυτόματο σύστημα με μικρά πλαστικά μπουκάλια νερού. Άλλο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 20 εκατοστών βρέθηκε στο σπίτι του όπου έγινε έρευνα το πρωί του Σαββάτου 41χρονου και κατασχέθηκε μαζί με έναν τρίφτη με υπολείμματα ναρκωτικού.

Ο 41χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ όλα τα χασισόδεντρα και τα υπόλοιπα ευρήματα κατασχέθηκαν.



Ειδήσεις σήμερα:


Προληπτικές συλλήψεις και ισχυρή αστυνομική παρουσία στο Pride της Κωνσταντινούπολης - Φωτογραφίες και βίντεο


Μοιραίο παιχνίδι για τον 16χρονο στη λίμνη Πηγών Αώου - Η μπάλα έπεσε στο νερό και βούτηξε για να την πιάσει


Φονικός καβγάς στη Ραφήνα - Πείραξαν την κοπέλα του, τους ζήτησε τον λόγο και τον έδειραν μέχρι θανάτου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr