Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος Γάλλος τουρίστας που είχε εξαφανιστεί

Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος Γάλλος τουρίστας που είχε εξαφανιστεί

Ανασύρθηκε νωρίτερα σήμερα χωρίς τις αισθήσεις του - Είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση διάσωσης από την περασμένη Παρασκευή

διασωση
Με τραγικό τρόπο έληξαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 65χρονου Γάλλου τουρίστα καθώς βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Σταυράκια της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε γύρω στις 10.30 το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του.

Με τη συνδρομή των ανδρών της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής και εθελοντών το άψυχο σώμα του ανασύρθηκε με σκοπό τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

σουγια1
σπουγια2


Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής όταν η 62χρονη Γαλλίδα  εγκατέλειψε τραυματισμένο και ταλαιπωρημένο κάτω από ένα δέντρο στο μονοπάτι τον 65χρονο Γάλλο σύζυγο της και βγήκε στη Σούγια, για να καλέσει σε βοήθεια.

Κλείσιμο
Κουρασμένη και άκρως ταλαιπωρημένη, όπως αναφέρουν οι πηγές, κάθισε σ’ ένα καφέ να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις. Εκεί ο ιδιοκτήτης και οι σερβιτόροι είδαν ότι ήταν σε κακή κατάσταση και την ρώτησαν τι έχει και εάν χρειάζεται κάτι. Τότε άρχισε να τους διηγείται την περιπέτεια που είχε στο μονοπάτι με τον σύζυγο της.

σουγια3
σουγια4


Δίχως να χάσουν χρόνο από το καφενείο ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και ξεκίνησε άμεσα μία τεράστια επιχείρηση εντοπισμού του 65χρονου Γάλλου, ο οποίος όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα ενώ κοντεύει να συμπληρωθεί ένα 24ώρο από τότε που η σύζυγος του τον είδε για τελευταία φορά.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα αρχικά είχε αναφέρει ότι ο σύζυγος της δεν ήταν τραυματισμένος και δεν κινδύνευε η ζωή του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πηγές, η 62χρονη αλλάζει συνεχώς τις καταθέσεις και τα δεδομένα με αποτέλεσμα η υπόθεση να εξελίσσεται σε αγωνιώδες θρίλερ εντοπισμού του άνδρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Power Pass, Fuel Pass και αντικατάσταση ηλεκτρικών συσκευών: Πλήρης οδηγός

Δολοφονία στο Κουκάκι: Κακοποιούσε τη γυναίκα του ο 55χρονος - «Καταπέλτης» οι καταθέσεις των παιδιών του

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις στο κέντρο του Κιέβου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης