Χαλκίδα: Συνελήφθη φυγόποινος με καταδίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Χαλκίδα: Συνελήφθη φυγόποινος με καταδίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ο δράστης οδηγήθηκε σε κατάστημα κράτησης, όπου θα εκτίσει ποινή φυλάκισης δέκα ετών και δύο μηνών

syllipsi
Ελεύθερος κυκλοφορούσε ένας Έλληνας κακοποιός, παρά το γεγονός ότι σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί καταδικαστική απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θηβών για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, η οποία εκκρεμούσε.

Ο φυγόποινος εντοπίστηκε την Πέμπτη στην Χαλκίδα από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, που έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης όπου θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης δέκα ετών και δυο μηνών που του είχε επιβληθεί.

Εγκλεισμός για ληστή που ήταν και ανυπότακτος

Από αστυνομικούς της Ασφαλείας συνελήφθη στη Θήβα, το απόγευμα της Πέμπτης, ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θηβών για ληστεία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και ανυποταξία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή περιορισμού έξι ετών σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θηβών διέταξε να οδηγηθεί στο Ε.Κ.Κ.Ν. Βόλου.

Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος για διακεκριμένη κλοπή εκκρεμούσε σε βάρος ενός Έλληνα που συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφάλειας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, που διέταξε τον εγκλεισμό του στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή κάθειρξης πέντε ετών η οποία του επιβλήθηκε.

Κλείσιμο
Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας μια Ελληνίδα, διότι κατά τον έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για κλοπή, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 22 μηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ερέτρια: «Πέσαμε πάνω του πέντε γιατροί, του δώσαμε 32 φάρμακα,, αλλά είχε χάσει τη μάχη», λέει γιατρός για τον 13χρονο

Ελληνοτουρκικά: Ο επόμενος γύρος στη Μαδρίτη - Η στρατηγική Μητσοτάκη για την πιθανή πρόκληση Ερντογάν

Δολοφονία στο Κουκάκι: Βασανιστικό θάνατο είχε η 46χρονη από τον σύζυγό της - Την ξυλοκόπησε πριν τη μαχαιρώσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης