Το επάγγελμα του κτηνοτρόφου χρησιμοποιούσαν ως «βιτρίνα» για να καλύπτουν τις παράνομες δραστηριότητές τους που τους απέφεραν «μαύρα» κέρδη, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός οι οποίοι έκρυβαν τα ένοχα μυστικά τους μέσα στο ποιμνιοστάσιότους, σε έναν οικισμό της Ξάνθης.
Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, βεβαιώθηκαν ότι στο μαντρί δεν υπήρχαν μόνο αιγοπρόβατα και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα, κατά την οποία βρήκαν μια φυτεία με 40 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία κατέσχεσαν μαζί με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα.
Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους διώξεις με τις κατηγορίες της καλλιέργειας και της κατοχής ναρκωτικών από κοινού και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3