Μύκονος: Έφοδος του Εκβιαστών στα Ματογιάννια - Πάνοπλοι αστυνομικοί έψαχναν μπράβους στη Μύκονο
Οι προσαγωγές έγιναν μπροστά σε τουρίστες που βιντεοσκοπούσαν όσα συνέβαιναν - Επιχείρηση μετά τον ξυλοδαρμό ξενοδόχου με σιδερόβεργα από σωματώδη άνδρα
Πάνω από 10 αστυνομικοί οπλισμένοι σαν αστακοί επιχείρησαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έφοδο σε γνωστά μαγαζιά στα Ματογιάννια, στη Μύκονο, προσάγοντας με χειροπέδες πισθάγκωνα υπαλλήλους νυχτερινών μαγαζιών που εργάζονταν στην υποδοχή.
Το θέαμα τρόμαξε τους τουρίστες που βιντεοσκοπούσαν την επιχείρηση της αστυνομίας, καταγράφοντας πρωτόγνωρες εικόνες, υποθέτοντας ότι έβλεπαν την σύλληψη διαβόητων κακοποιών.
Η έφοδος των Αρχών είχε ως στόχο την προσαγωγή ατόμων που απασχολούνται παράνομα στη φύλαξη των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης, ωστόσο ορισμένα από τα άτομα που προσήχθησαν, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των εν λόγω επιχειρήσεων, εργάζονται νόμιμα.
Η επιχείρηση των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό των μπράβων που λυμαίνονται το νησί, έγινε μετά τον ξυλοδαρμό του ξενοδόχου με σιδερόβεργα από σωματώδη άνδρα αγνώστων στοιχείων που παραμένει ασύλληπτος πάρα το γεγονός ότι οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο με το επεισόδιο του ξυλοδαρμού.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.