«Τρελάθηκε» ο καιρός στη Θεσσαλονίκη - Δέντρα έπεσαν σε δρόμους και καταστήματα

«Τρελάθηκε» ο καιρός στη Θεσσαλονίκη - Δέντρα έπεσαν σε δρόμους και καταστήματα

Περισσότερες από δέκα κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική για δέντρα και μεγάλα κλαδιά το οποία έπεσαν σε δρόμους, πάνω σε αυτοκίνητα, ακόμη και σε βιτρίνα καταστήματος

thessaloniki__35_
Πτώσεις δέντρων σε διάφορες περιοχές προκάλεσαν οι δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με το σύντομο μπουρίνι που σημειώθηκε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, περισσότερες από δέκα κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Άμεση Δράση για δέντρα και μεγάλα κλαδιά το οποία έπεσαν σε δρόμους, πάνω σε αυτοκίνητα, ακόμη και σε βιτρίνα καταστήματος.

Ειδικότερα, πό τους ισχυρούς ανέμους, ένα δέντρο τουλάχιστον δέκα μέτρων που βρίσκονταν στην οδό Ευμένους, ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική για την κοπή και την απομάκρυνσή του ενώ έχει ειδοποιηθεί και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.


Πτώσεις δέντρων από το μπουρίνι που "χτύπησε" τη Θεσσαλονίκη (1)


Κλείσιμο
Σε ένα από τα αρκετά περιστατικά που σημειώθηκαν, μεταξύ άλλων, στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Χαρίλαου αλλά και πλησίον της Βασιλίσσης Όλγας, μεγάλα κλαδιά δέντρου έσπασαν από ριπές του ανέμου και «προσγειώθηκαν» πάνω σε δύο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.

Πτώσεις δέντρων από το μπουρίνι που "χτύπησε" τη Θεσσαλονίκη (2)


Όπως περιέγραψε στο protothema.gr άνθρωπος που διατηρεί επιχείρηση στην οδό Στρ. Καλλιδοπούλου που καταγράφηκε το συγκεκριμένο συμβάν, ο άνεμος ήταν για ελάχιστα δευτερόλεπτα δυνατός, ωστόσο έφτανε για να σπάσουν τα μεγάλα κλαδιά του δέντρου και να καταλήξουν στα δύο οχήματα.

thessaloniki__36_
thessaloniki__33_
thessaloniki__34_


Σημειώνεται ότι στα σημεία που εντοπίστηκαν προβλήματα έχουν σπεύσει κλιμάκια των δήμων και της πυροσβεστικής για την κοπή και την απομάκρυνσή των δέντρων, αλλά και πληρώματα της αστυνομίας που διακόπτουν την κυκλοφορία όπου χρειάζεται.

Μετά το σύντομο μπουρίνι στις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης επικρατεί ηλιοφάνεια, χωρίς να έχουν αναφερθεί, μέχρι στιγμής, σοβαρά προβλήματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Το κείμενο συμπερασμάτων για την Τουρκία στη Σύνοδο Κορυφής καλύπτει τις ελληνικές θέσεις, λέει η Αθήνα

Δύο καταγγελίες για βιασμό αντιμετωπίζει η Ελληνίδα υφυπουργός του Μακρόν Χρυσούλα Ζαχαροπούλου

Δείτε τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης