Πρωτοπαλίκαρο νεοναζιστικής οργάνωσης συνελήφθη στην Κω όπου έκανε... διακοπές

Πρωτοπαλίκαρο νεοναζιστικής οργάνωσης συνελήφθη στην Κω όπου έκανε... διακοπές

Οι Γερμανικές αρχές είχαν εκδόσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη πώληση όπλων

xeiropedes_agrio_js
Ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης «Brotherhood Thuringia» («Αδελφότητα της Θουριγγίας») που εξαρθρώθηκε μετά από μεγάλη επιχείρηση των τοπικών αρχών στη Γερμανία, ήταν ο 26χρονος «νταής» Γερμανός που συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο στην Κω, όπου είχε έρθει για διακοπές!

Οι γερμανικές αρχές είχαν συλλάβει τις προηγούμενες ημέρες επτά μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης και είχαν ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. ότι το καταζητούμενο «πρωτοπαλίκαρό» της, σε βάρος του οποίου είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη πώληση όπλων παραθέριζε σε ξενοδοχείο της Κω. Εκεί εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε..

Όμως, ο νεαρός Γερμανός αντιστάθηκε σθεναρά και χτύπησε τους Έλληνες αστυνομικούς προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη. Τελικά, συνελήφθη και κατασχέθηκαν 1.350 ευρώ και ένα κινητό. Σε βάρος τουσχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ενώ η εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στην Γερμανία.



Ειδήσεις σήμερα:

«Κλείδωσαν» τα ενισχυμένα μέτρα για την επιδότηση καυσίμων - Στα μέσα της εβδομάδας οι ανακοινώσεις

Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο ηθοποιοί της σειράς του Netflix «The Chosen One»

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στην Εύβοια - Επιχειρούν από το πρωί και τα εναέρια μέσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης