Θεσσαλονίκη: «Σαν έκρηξη ακούστηκε», λέει αυτόπτης μάρτυρας για το αυτοκίνητο που έπεσε στο ζαχαροπλαστείο

Θεσσαλονίκη: «Σαν έκρηξη ακούστηκε», λέει αυτόπτης μάρτυρας για το αυτοκίνητο που έπεσε στο ζαχαροπλαστείο

Τόσο η οδηγός, όσο και οι δύο κοπέλες που χτύπησαν είναι σε σοκ - Βαθύ κόψιμο στο πόδι είχε η μια από τις δύο νεαρές που τραυματίστηκαν

follow_up_thess_art
Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Δυτική Θεσσαλονίκη, όταν μια οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και αφού παρέσυρε δύο κοπέλες, κατέληξε σε βιτρίνα αρτοζαχαροπλαστείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί επί της οδού Μιχ. Καραολή στην περιοχή των Συκεών, ενώ από το συμβάν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο νεαρές κοπέλες 15 και 22 ετών, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
IMG-e5e1de8c95d63ff1ea2cbfb38512d70c-V
 

Όπως ανέφεραν στο protothema.gr αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο πρώτα προσέκρουσε σε προστατευτικό κολονάκι που ήταν τοποθετημένο στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια χτύπησε τις δύο κοπέλες. «Είδα το ένα το κορίτσι να έχει κοπεί στο πόδι και να είναι μέσα στα αίματα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε την αιμορραγία και καλέσαμε ασθενοφόρο», ανέφερε καταστηματαρχης της περιοχής που έτρεξε μόλις άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο, τον οποίο περιέγραψε σαν έκρηξη.
Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρές κοπέλες και κατέληξε σε βιτρίνα ζαχαροπλαστείου
 

Κλείσιμο


Ενας υπάλληλος σε κοντινό κατάστημα εστίασης που αντιλήφθηκε το συμβάν έτρεξε για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στις δύο κοπέλες. Η μία, όπως είπε στο protothema.gr, είχε κοπεί βαθιά στο πόδι από τα γυαλιά της βιτρίνας που έγινε κομμάτια, ενώ η δεύτερη είχε χτυπήσει λιγότερο στο σώμα και το κεφάλι. «Η οδηγός και τα κορίτσια ήταν σε κατάσταση σοκ», περιέγραψε.
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρές κοπέλες και κατέληξε σε βιτρίνα ζαχαροπλαστείου 2


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η οδηγός του αυτοκινήτου, ήταν περίπου 35 ετών και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, χτύπησε τις δύο κοπέλες που κινούνταν πεζες και στη συνέχεια σταμάτησε στη βιτρίνα του καταστήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο κοπέλες έπεσαν και τραυματίστηκαν πάνω στη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου.

Tροχαίο στη Θεσσαλονίκη

troxaio_thess___2_
troxaio_thess___4_
troxaio_thess___1_

Ειδήσεις σήμερα:

Καλίν σε ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία: Δεν θα κάνουμε πίσω σε Αιγαίο και Μεσόγειο

Αντιδρά ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην προτεινόμενη αντιπρόεδρο - Γιατί εξερράγη ο Άδωνις

Στην Πάτρα υπό άκρα μυστικότητα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης