Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί στο «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, όταν ένας άντρας που νοσηλεύονταν
στην παθολογική κλινική, βρέθηκε στο κενό από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο άντρας είναι ηλικίας περίπου 70 ετών και κατέληξε στο κενό υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής.
Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και φέρει ένα βαθύ τραύμα.
Μόλις έγινε αντιληπτό το συμβάν, μεταφέρθηκε άμεσα στα επείγοντα της χειρουργικής κλινικής με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο άνδρας να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή