Αθλητές στη Σύρο έδειραν ανήλικους παίκτες από τη Μύκονο

Αθλητές στη Σύρο έδειραν ανήλικους παίκτες από τη Μύκονο

Οι ανήλικοι ποδοσφαιριστές είχαν πάει στο νησί για να υποστηρίξουν την ομάδα Κ18 του συλλόγου, στον τελικό του πρωταθλήματος της κατηγορίας

siros_nosokomeio
Δεν έχει προηγούμενο το επεισόδιο χουλιγκανισμού που διαδραματίστηκε το βράδυ της Κυριακής σε κεντρικό σημείο της Ερμούπολης, με θύματα τέσσερις ανήλικους ποδοσφαιριστές της Κ16 της ΑΕ Μυκόνου, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν άγρια από μια ομάδα νεαρών που, σύμφωνα με καταγγελία ήταν αθλητές του τοπικού Αίαντα Σύρου!

Οι ανήλικοι ποδοσφαιριστές είχαν πάει στο νησί για να υποστηρίξουν την ομάδα Κ18 του συλλόγου, στον τελικό του πρωταθλήματος της κατηγορίας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Νάξου. Όμως, δέχθηκαν επίθεση χωρίς αιτία, την ώρα που έτρωγαν σε ένα κατάστημα και οι δράστες φέρονται να χρησιμοποίησαν ακόμα και καρέκλες με τις οποίες τους χτύπησαν!

Στην συμπλοκή επενέβησαν οι καταστηματάρχες που χώρισαν τους νεαρούς, με τους δράστες να διαφεύγουν και να αναζητούνται. Οι ανήλικοι αθλητές της ΑΕ Μυκόνου διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Σύρου για τις πρώτες βοήθειες και τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους έχοντας υποστεί κυρίως μώλωπες.

Οι υπεύθυνοι της αποστολής της ομάδας της Μυκόνου υπέβαλαν καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, κατονομάζοντας τους αθλητές του Αίαντα, σε βάρος των οποίων κατέθεσαν μηνύσεις.



Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με μία νεκρή και τρεις τραυματίες στην Αστυπάλαια - Πήγαιναν στην εκκλησία

Αυξήθηκαν κατά 9% οι δαπάνες για πυρηνικά όπλα το 2021 - Οι ΗΠΑ έδωσαν 44,2 δισ. δολάρια

Μηχανικός της Google ισχυρίστηκε ότι η τεχνητή νοημοσύνη απέκτησε συνείδηση και αισθήματα - Τον έθεσαν σε αναγκαστική άδεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης