Καλλιθέα: Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή η 51χρονη

Καλλιθέα: Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή η 51χρονη

Η 51χρονη, που είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές άλλαξε την κατάθεσή της προκαλώντας ερωτηματικά - Είπε ότι ο σύζυγός της αυτοτραυματίστηκε - «Μυστήριο» η σχέση του ζευγάριου, λένε γείτονες - Βελτιωμένη η κατάσταση υγείας του 62χρονου - Δείτε βίντεο

kallithea-spiti-arthro
Δεν προκαλεί ανησυχία για τη ζωή του, η κατάσταση της υγείας του 62χρονου, που βρέθηκε το Σάββατο μαχαιρωμένος μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε με τη σύντροφό του, στην Καλλιθέα. Η 51χρονη συνελήφθη ως βασική ύποπτη και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος την παρέπεμψε στο ανακριτή με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας.

Η 52χρονη κάλεσε το ΕΚΑΒ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ενημερώνοντας για τον τραυματισμό του 62χρονου, με τους διασώστες να διαπιστώνουν πως είχε μαχαιρωθεί στην κοιλιά και να καλούν την αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η φερόμενη ως δράστιδα είπε αρχικά στην Αστυνομία, πως μπήκε στο σπίτι τραυματισμένος ωστόσο μετά άλλαξε την αρχική της κατάθεση στους αστυνομικούς και υποστήριξε πως ο σύντροφός αυτοτραυματίστηκε.

Στην έρευνα που έκαναν στο διαμέρισμα οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, που πιθανόν να ήταν το όπλο της επίθεσης στον 62χρονο.

Καλλιθέα


"Μυστήριο" η σχέση του ζευγάριου - Είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές η 51χρονη

Κλείσιμο
Μυστήριο καλύπτε, στο μεταξύ, τη σχέση του 62χρονου με την 51χρονη σύντροφό του.

Στη γειτονιά της οδού Σωκράτους στην Καλλιθέα, ελάχιστοι άκουσαν τις φωνές από τον καβγά του ζευγάριου το βράδυ της Παρασκευής. Είδαν, όμως νωρίς το πρωί το ασθενοφόρο να βγάζει αιμόφυρτο τον 60χρονο από το διαμέρισμα του υπογείου.

"Το πρωί ακούσαμε που φώναζαν. Ήταν 6.30 το πρωί. Τον κόσμο που φώναζε από την πολυκατοικία ακούσαμε, όχι καβγά", λένε στο protothema.gr ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που μένει στο διπλανό κτίριο.
IMG_20220612_134912


Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, το ζευγάρι δεν κυκλοφορούσε πολύ μαζί, ενώ γνώριζαν ελάχιστα γι' αυτούς, καθώς το παντζούρι και η πόρτα του σπιτιού τους ήταν συνήθως κλειστά.

Ενας γείτονας, ο οποίος είχε πιο στενή σχέση με το θύμα της επίθεσης, μιλά για μια "περίεργη" υπόθεση.

"Ήταν κάπως πολύπλοκη κατάσταση. Αυτός είναι καλό παιδί, αλλά πίνει συχνά. Και αυτή πίνει. Στο παρελθόν είχαν κάλεσει πάλι την αστυνομία για ένα παρόμοιο καβγά", λέει στο protothema.gr ο κάτοικος της Καλλιθέας επιβεβαίωνοντας αρκετές μαρτυρίες που κάνουν λόγο για παλαιότερο καβγά με πρωταγωνίστρια την 51χρονη.

Υπενθυμίζεται πως το 2012 η ίδια είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγο της με δύο μαχαίρια και τότε κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή.



Ειδήσεις σήμερα

Παρουσιάστηκε και προσήχθη ο σύζυγος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στου Γκύζη

Καταζητείται από τις αμερικανικές αρχές ο αρχηγός του καρτέλ με τα 300 κιλά κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη

Το προσεχές Eurogroup σηματοδοτεί την επιστροφή της Ελλάδας στην «ευρωπαϊκή κανονικότητα» - Τα βήματα που ακολουθούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης