Καλλιθέα: Στη ΜΕΘ ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα - Συνελήφθη η σύντροφός του

Καλλιθέα: Στη ΜΕΘ ο άνδρας που βρέθηκε μαχαιρωμένος σε διαμέρισμα - Συνελήφθη η σύντροφός του

Η κατάστασή του είναι κρίσιμη, ενώ τα τραύματά του είναι στην κοιλιακή χώρα - Οι αντιφάσεις στην κατάθεση της γυναίκας και οι κηλίδες αίματος στο διαμέρισμα οδήγησαν στη σύλληψή της

ambulance-0
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται η σύντροφος του 60χρονου που εντοπίστηκε μαχαιρωμένος, στην κοιλιακή χώρα, σε διαμέρισμα της  οδού Σωκράτους στην Καλλιθέα τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου.

Η γυναίκα κατηγορείται  για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, που ανέλαβαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης, βρήκαν και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην αιματηρή επίθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μαχαίρι ήταν κρυμμένο μέσα στο σπίτι.

Η σύντροφος του 60χρονου μπήκε από την αρχή στο κάδρο των υπόπτων, καθώς κατά το παρελθόν κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας του πρώην συζύγου της, ενώ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της έπεσε σε αντιφάσεις. Συγκεκριμένα, είπε ότι ο 60χρονος πήγε τραυματισμένος στο διαμέρισμα, όμως οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κηλίδες αίματος στη γύρω περιοχή, παρά μόνο μέσα σε αυτό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού, ενώ οι γείτονες έκαναν λόγο για συχνούς καβγάδες και περιστατικά ξυλοδαρμού. Σημειώνεται πως ο 60χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Λαϊκού Νοσοκομείου. 




Ειδήσεις σήμερα

Μυστήριο στην Κοζάνη: Συνταξιούχος εξαφανίστηκε με τον σκύλο του - Άφαντο το αυτοκίνητό του

Δικηγόρος ενός εκ των γιων του Τράγκα: Ο εκλιπών είχε περιουσία 30 εκατομμυρίων - Σύντομα θα αποδεσμευθεί

Τρεις μόλις ημέρες πριν από την έφοδο της αστυνομίας οι Βρετανοί είχαν νοικιάσει την πολυτελή βίλα στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης