ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Εκδήλωση του Δήμου Καλλιθέας για την Παγκόσμια Ημέρα περιβάλλοντος

Εκδήλωση του Δήμου Καλλιθέας για την Παγκόσμια Ημέρα περιβάλλοντος

Μεγάλη η συμμετοχή δημοτών και κυρίως παιδιών απο τα δημοτικά σχολεία της πόλης

PHOTO-2022-06-05-20-21-22
           Με μεγάλη συμμετοχή πολιτών ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που οργάνωσε ο Δήμος Καλλιθέας στο πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Οι εκδηλώσεις έγιναν από 5 έως 8 Ιουνίου 2022 στην Πλατεία Δαβάκη και συμμετείχαν εκατοντάδες δημότες , μικροί και μεγάλοι, σε ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα με δράσεις ενημέρωσης και πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανακύκλωση, την κλιματική αλλαγή και την κυκλική οικονομία.
PHOTO-2022-06-05-20-21-15


Σημαντική ήταν η συμμετοχή μαθητών του δημοτικού, μέσα από τα διασκεδαστικά, διαδραστικά παιχνίδια, εκπαιδευτικές και βιωματικές δραστηριότητες για να εξοικειωθούν με τη διαδικασία της ανακύκλωσης και να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση. Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος στο μήνυμα του, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος τονίζει:
«Ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος, αποτελούν άμεση και αναπόσπαστη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Στόχος είναι να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας, σε ένα υγιές φυσικό περιβάλλον, με ποιότητα ζωής. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»

PHOTO-2022-06-05-20-21-20
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης