Το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί στη Λαμία βρέθηκαν μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα.
Μια γυναίκα 67 ετων η οποία έμενε μόνη της στη Νότια πλευρά της πόλης, σύμφωνα με το lamianow βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της σε προχωρημένη σήψη.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι ενδεχομένως έχει χάσει την ζωή της εδώ και περίπου ένα μήνα. Η έντονη δυσοσμία η οποία αναδυόταν από το σπίτι εδώ και περίπου 2-3 ημερες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οδήγησε περίοικους να ειδοποιήσουν την αστυνομία η οποία βρέθηκε στο σημείο και αφού μπήκε στην οικεία της βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα.
Οπως τόνισαν περίοικοι στο lamianow.gr «Η γυναίκα έμενε μόνη της. Αντιμετώπιζε και κάποια ζητήματα υγείας. Τοσα χρόνια που μένουμε εδώ δεν είχαμε δει κάποιον να την επισκέπτεται. 2-3 ημέρες τωρα αναδυόταν μία πολύ εντονη δυσοσμία από το εσωτερικό του σπιτιού της που είναι μονοκατοικία. Μία γυναίκα από τη γειτονια αντιλήφθηκε τι συνέβη και σήμερα κλήθηκε η αστυνομία η οποία μπήκε στο σπίτι και τη βρήκε νεκρή».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.