Παραλία: Τα αντικείμενα-κλειδιά για απόλυτη χαλάρωση στη θάλασσα

Παραλία: Τα αντικείμενα-κλειδιά για απόλυτη χαλάρωση στη θάλασσα

Όσα δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα θαλάσσης, αλλά και από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου

portrait-beautiful-young-asian-woman-relax-smile-leisure-around-beach-sea-ocean-travel-vacation-trip
Η περίοδος καταμέτρησης μπάνιων και παγωτών έχει ξεκινήσει επισήμως και η συζήτηση που μονοπωλεί τα Σαββατοκύριακά μας αφορά τον εντοπισμό της ιδανικής παραλίας για τις πρώτες βουτιές. Όμως για να απολαύσουμε στο μέγιστο το αστικό καλοκαίρι, δεν αρκεί να εξασφαλίσουμε το «πού» των σύντομων εξορμήσεών μας, αλλά πρέπει και να φροντίσουμε το «πώς».

Ποια είναι, λοιπόν, τα αντικείμενα-κλειδιά που θα μας κάνουν να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας ακόμη και στην πιο ανοργάνωτη αμμουδιά; Έχουμε μερικές ιδέες – και μας έδωσε ακόμη περισσότερες η μεγάλη ποικιλία του shopflix.gr σε είδη παραλίας και πισίνας. Φορτώνουμε το πορτμπαγκάζ, λοιπόν, και ετοιμαζόμαστε για θάλασσα.

La Roche Posay Anthelios Uvmune 400 Invisible Fluid With Perfume SPF50 50ml

Δεν πηγαίνουμε πουθενά χωρίς το αντηλιακό μας – πολύ περισσότερο στην παραλία. Ειδικά όταν συμβαίνει να διαθέτει το πιο αποτελεσματικό αντηλιακό φίλτρο κατά των πιο επιβλαβών ακτίνων UV, όπως το Anthelios Uvmune της La Roche Posay.

Shopflix-1
Κλείσιμο


Δοκιμασμένο σε ευαίσθητο, αντιδραστικό και μη ανθεκτικό δέρμα, κατάλληλο για κάθε τύπο και φωτότυπο επιδερμίδας και εξαιρετικά ανθεκτικό σε νερό και άμμο, ενθουσιάζει με την εξαιρετικά λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή του, αλλά και με το γεγονός ότι είναι κατάλληλο για εφαρμογή γύρω από τα μάτια και δεν προκαλεί τσούξιμο. Δεν είναι τυχαίο που 60.000 δερματολόγοι παγκοσμίως συνιστούν την αντηλιακή φροντίδα La Roche Posay.

Αγόρασέ το με έκπτωση 38% στα 13,89€.

Carroten Intensive Tanning Gel Coconut Oil Αδιάβροχο Αντηλιακό με Χρώμα 150ml

Για πολύ έντονο μαύρισμα, αλλά και βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας που θα μας βοηθήσει να το διατηρήσουμε, το Intensive Tanning Gel της Carroten αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Shopflix-2


Η σύνθεσή του περιέχει έλαιο σουσαμιού και εκχύλισμα καλέντουλας, ενυδατώνοντας και προστατεύοντας την επιδερμίδα από το ξεφλούδισμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει συστατικά που ενεργοποιούν τη μελανίνη του δέρματος και επιταχύνουν το μαύρισμα. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα – σε τέτοιο βαθμό ώστε να αντέχει και τους πειραματισμούς μας με τη σανίδα του σερφ ή τη μπάλα του βόλεϊ.

Αγόρασέ το με 55% έκπτωση στα 7,55€.

Power Bank Xiaomi Redmi 10000Mah Λευκό

Υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό από ένα κινητό που σβήνει στη χειρότερη στιγμή; Εμείς θα πούμε πως όχι και θα επιλέξουμε ένα πανίσχυρο powerbank για να μας συνοδεύει σε κάθε εξόρμηση.

Shopflix-3


Η συγκεκριμένη επιλογή της Xiaomi διαθέτει χωρητικότητα 10.000Mah, παρόλο που ζυγίζει μόλις 250 γρ., ενώ μπορεί να φορτίζει δυο έξυπνες συσκευές ταυτόχρονα. Με λίγα λόγια, η ανησυχία για τη μπαταρία θα ανήκει στο παρελθόν, ακόμη και στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούμε το smartphone μας για να ακούσουμε μουσική στην παραλία.

Αγόρασέ το από 19,18€.

Φορητό Ηχείο Bluetooth JBL Charge 4 Αδιάβροχο 30W Yellow Gold

Μιας και μιλήσαμε για μουσική, δεν ξεχνάμε ποτέ στο σπίτι και το φορητό μας ηχείο – και συγκεκριμένα το Charge 4 της JBL, με τις τρομερές δυνατότητες και τον κομψό σχεδιασμό.

Shopflix-4


Πεντακάθαρος ήχος και δυνατά μπάσα (διαθέτει δυο subwoofer), αλλά και ανθεκτικότητα τόσο στη χρήση όσο και στο νερό (έχει πιστοποίηση IPX7), το καθιστούν την καλύτερη πιθανή επιλογή, για πόλη, βουνό και θάλασσα.

Αγόρασέ το από 119€.

Φορητό Ψυγείο Homeplus Adriatic 24lt Μπλέ

Στα 20 μας μπορεί να το σνομπάραμε, τώρα το τοποθετούμε στην κορυφή των απαραίτητων – οι γονείς για τα σνακ των παιδιών, οι εργένηδες για τις μπύρες των ενηλίκων. Ο λόγος για το πατροπαράδοτο ψυγειάκι που αναλαμβάνει να κρατήσει τα πάντα φρέσκα και παγωμένα.

Shopflix-5


Το συγκεκριμένο, σε κλασικό μπλε χρώμα, μας προσφέρει όσα χρειαζόμαστε: ισοθερμική επένδυση, πτυσσόμενη λαβή για εύκολη αποθήκευση και χωρητικότητα 24 λίτρων για να το γεμίζουμε με μπόλικο πάγο, εξασφαλίζοντας ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες στο εσωτερικό.

Αγόρασέ το από 16€.

Σκηνή Καλοκαιρινή Escape Keumer Σκηνή Αυτόματη 3 Εποχών (3 Ατόμων)

Μην παραξενεύεσαι: τη λατρεύουμε για το camping, όμως το πανεύκολο στήσιμό της μας διευκολύνει και τις μέρες που απλώς θέλουμε να περάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες στην παραλία.

Shopflix-6


Όταν λέμε πανεύκολο, εννοούμε ότι οι μπανέλες της, που είναι ήδη περασμένες, ενώνονται με έναν μηχανισμό που θυμίζει εκείνον μιας μεγάλης ομπρέλας – και ανοίγουν με την ίδια ευκολία. Ειδικά στις επισκέψεις σε ανοργάνωτες παραλίες χωρίς σκιά (σκέψου Κυκλάδες), εξασφαλίζει ασύγκριτα μεγαλύτερη άνεση από μια τυπική ομπρέλα θαλάσσης. Άλλωστε, διαθέτει και επίστρωση PU για να μην περνούν οι ακτίνες του ήλιου.

Αγόρασέ τη από 109,99€.

Η Σφραγίδα, Λένα Μαντά

Εφόσον ως ανθρώπινο γένος έχουμε συμφωνήσει ότι η παραλία είναι το καλύτερο μέρος για την ανάγνωση, φροντίζουμε να πηγαίνουμε στη θάλασσα πάντοτε συνοδεία ενός καλού μυθιστορήματος. Από τις νέες κυκλοφορίες, ξεχωρίζουμε τη «Σφραγίδα», της Λένας Μαντά, που καταφέρνει να μας βυθίσει σε μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, αλλά και εύστοχη κριτική στις κοινωνικές παθογένειες του παρελθόντος –και του σήμερα.

Shopflix-7


Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε:

Οδός Ισαύρων… Εκεί αρχίζει τη ζωή της η Φρειδερίκη Ρένεση· κόρη του Βασίλη και της Λουίζας, αδελφή του Φώτη. Οδός Ασκληπιού… Στο παλιό αρχοντικό ζει ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει το σκοτεινό παρελθόν του Βασίλη Ρένεση, πριν μάθει το αποτρόπαιο παρόν του. Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται· από την οδό Ισαύρων, που κρύβει τόση βία, κυλάει ανάμεσα στα στενά της Τρούμπας, γυρίζει πίσω στην Κατοχή και σταματάει στη Χούντα… Στο κατώφλι του Αναμορφωτηρίου Θηλέων… Εκεί όπου έγινε το μεγάλο κακό… Τη χρονική στιγμή όπου άλλαξε το παρόν και το μέλλον. Πίσω από τους ψηλούς τοίχους του, μπήκαν τα θεμέλια για να πληρώσουν οι ένοχοι. Μόνο που ο δρόμος είναι μακρύς, το αίμα ρέει και τα σημάδια πονούν…

Αγόρασέ το από 17,90€.

Εκατό Χρόνια Μοναξιά, Gabriel Garcia Marquez

Πέρα από τις καινούργιες κυκλοφορίες, ποντάρουμε στο καλοκαίρι για να καλύψουμε και τα κενά μας στην κλασική λογοτεχνία και τα αριστουργήματα που μας έχει χαρίσει ανά τους αιώνες. Φέτος θα απολαύσουμε το έργο του βραβευμένου με Νόμπελ Λογοτεχνίας κολομβιανού συγγραφέα, Gabriel Garcia Marquez, που μας παρουσιάζει τις ζωές των μελών της οικογένειας Μπουενδία, μέσα από μια γραφή διανθισμένη με στοιχεία παραλόγου, αλλά και παραμυθιού.

Shopflix-8


Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε:

Πολλά χρόνια μετά, μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, ο συνταγματάρχης Αουρελιάνο Μπουενδία θα θυμόταν εκείνο το μακρινό απόγευμα που ο πατέρας του τον πήγε να δει τι είναι ο πάγος… Μ’ αυτά τα λόγια ξεκινά ένα από τα γοητευτικότερα και πιο φημισμένα μυθιστορήματα του 20ού αιώνα. Ένα έργο που «από στόμα σε στόμα», όπως άρεσε στον συγγραφέα του να λέει, διαβάστηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και συντέλεσε καθοριστικά στη βράβευση του Μάρκες με το Νόμπελ Λογοτεχνίας. Η ιστορία μιας πόλης, του Μακόντο, και μιας οικογένειας, των Μπουενδία -και μέσα από τα πάθη, τα όνειρα, τις τραγωδίες, τις προδοσίες, τις ανακαλύψεις, τα θαύματα, τα μυστήρια και τις διαψεύσεις τους, η ιστορία μιας χώρας, μιας ηπείρου και ολόκληρου του κόσμου.

Αγόρασέ το από 12,18€.

Η κάθοδος των νηπίων

Όσοι μεταβαίνουμε στις πλαζ συνοδεία των μικρών μας τυράννων, ξέρουμε ότι για να στεφθεί με επιτυχία η Επιχείρηση Μακροβούτι, απαιτείται προσεκτική προετοιμασία. Όμως όλα θα γίνουν ευκολότερα με τα παρακάτω αντικείμενα.

Παιδικό Αντηλιακό Frezyderm Spray Kids Sun Care 50+SPF 275ml

Με πολύ υψηλή ηλιοπροστασία και σε μορφή ψεκάσιμης κρέμας, το αντηλιακό της Frezyderm κάνει την ομοιόμορφη εφαρμογή παιχνιδάκι. Και χάρη στην καινοτομία ανάστροφης φάσης Switch-Oil Phase Technology, δημιουργεί ένα υδρόφοβο προστατευτικό υμένιο με ενυδατικές ιδιότητες μιας κρέμας, χωρίς να αφήνει την κολλώδη αίσθηση που ενοχλεί τα παιδιά.

Shopflix-9


Ταυτόχρονα, είναι εμπλουτισμένο με Radical Scavenging Skin Protectors, ενεργά υψηλής αντιοξειδωτικής προστασίας, που προφυλάσσουν και αποκαθιστούν την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα από την επιβλαβή δράση της ηλιακής ακτινοβολίας. Απλώς, θυμόμαστε να το εφαρμόζουμε 15-20 λεπτά πριν την έκθεση του παιδιού στον ήλιο, και να το ανανεώνουμε ανά μια ώρα – ακόμη και στα σημεία που καλύπτονται από το μπλουζάκι του.

Αγόρασέ το από 14,83€.

Κουβαδάκι/Ποτιστήρι John Frozen

Από την πλευρά μας δεν έχουμε γνωρίσει ως τώρα παιδί που να λέει «όχι» στα κουβαδάκια – κι έτσι τα θεωρούμε το πιο διαχρονικό παιχνίδι παραλίας.

Shopflix-10


Το συγκεκριμένο γίνεται ακόμη πιο δελεαστικό, αφού τα νήπιά μας αρνούνται να κάνουν πράξη τον στίχο «Let it go» όταν πρόκειται για το Frozen. Και θα εκτιμήσουν σίγουρα το καπάκι-φόρμα σε σχήμα κάστρου, που θα απογειώσει τις αρχιτεκτονικές τους δημιουργίες.

Αγόρασέ το από 5,99€.

Μπάλα Startoys Pj masks hero club

Επιστρέφουμε με πατροπαράδοτα παιχνίδια συνδυασμένα με αγαπημένους χαρακτήρες, και συγκεκριμένα με μια μπάλα με τύπωμα «ήρωες με πιτζάμες».

Shopflix-11


Το χαμηλό της βάρος την καθιστά ιδανική για παιχνίδια στα κύματα, ενώ η τιμή της είναι βάλσαμο για τους γονείς.

Αγόρασέ τη από 1,99€.

Peppa Pig: Η Πέππα Βασιλική Καλεσμένη

Και για τους μελετηρούς μπόμπιρες. το πρόγραμμα έχει – τι άλλο – Πέππα Γουρουνάκη, αυτή τη φορά σε… γκράντε περιπέτειες. Ιδανικό ανάγνωσμα για οικογενειακό χουζούρεμα στη σκιά.

Shopflix-12


Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε:

Η Οικογένεια Γουρουνάκη έλαβε πρόσκληση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας! Μα όταν η Πέππα και οι φίλοι της φτάνουν στο παλάτι, διαπιστώνουν ότι κάτι πολύ περίεργο έχει συμβεί…

Φέτος η πατρίδα της Πέππα γιορτάζει τα 70 χρόνια από την ενθρόνιση μονάρχη της: το πρώτο Πλατινένιο Ιωβηλαίο στην ιστορία της χώρας… κι αυτό χάρις στην Πέππα!

Αγόρασέ το από 3,96€.

Προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλα τα ενδεχόμενα – όμως ίσως η δική σου ιδέα για την τέλεια μέρα στη θάλασσα δεν μοιάζει με τη δική μας. Ακόμη κι αν δεν βρήκες όσα θα ήθελες σε αυτό το κείμενο, όμως, θα τα βρεις στην τεράστια ποικιλία του shopflix.gr σε είδη παραλίας και πισίνας – και θα φτάσουν στην πόρτα σου άμεσα και στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δεις στην παραγγελία, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεσαι, ώστε να ανησυχείς μόνο για το αν θα βρεις χώρο να απλώσεις την ψάθα σου στην αγαπημένη σου παραλία.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou: Πιστεύω ακράδαντα σε ένα ισχυρό δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Αποποιείται την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα ο ένας εκ των δύο γιων του, Φρέντυ

Τέσσερα ηλεκτρικά ποδήλατα και scooter για φθηνές και οικολογικές μετακινήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης