Βγήκε στο δρόμο φωνάζοντας «βιάζουν τη γυναίκα μου» και πυροβολούσε

Βγήκε στο δρόμο φωνάζοντας «βιάζουν τη γυναίκα μου» και πυροβολούσε

Η γυναίκα του βρισκόταν ετοιμόγεννη στο νοσοκομείο - Σε κατάσταση αμόκ γκρέμισε την εξώπορτα της πολυκατοικίας που διαμένει στην Καλαμαριά - Πυροβόλησε και στην εξώπορτα του διαμερίσματος στο οποίο βρίσκονταν τα ανήλικα παιδιά του - Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο protothema.gr - Μέσα στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών, κοκαΐνης και χασίς

kalamaria-andras-arthro
«Βιάζουν τη γυναίκα μου καλέστε την αστυνομία», φέρεται να φώναζε σύμφωνα με μαρτυρία, ο άνδρας που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και άνοιξε πυρ σήμερα το απόγευμα στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης.

Ολα έγιναν όταν ο άντρας ξεκίνησε να πυροβολεί στον αέρα, πέντε με έξι φορές, έξω από την πολυκατοικία που μένει επί της οδού Μυστρά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άντρας στη συνέχεια γκρέμισε την εξώπορτα της πολυκατοικίας και ανέβηκε μέχρι τον τέταρτο όροφο που μένει ο ίδιος με τα παιδιά του, τα οποία βρίσκονταν εντός του σπιτιού κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο άντρας που ήταν σε κατάσταση αμόκ πυροβόλησε και στην εξώπορτα διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου. Από το συμβάν δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός.

IMG_20220607_175931
IMG_20220607_181536
IMG_20220607_180105_4
IMG_20220607_181512_1


Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, η οποίοι όταν ανέβηκαν στο διαμέρισμα βρήκαν εντός τα τρία ανήλικα. Ο δράστης είχε διαφύγει και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα σε παράδρομο στην περιοχή του ΤΙΤΆΝ, ενώ επάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι, το οποίο εξετάζεται αν είναι αυτό που είχε χρησιμοποιήσει. Λίγο πριν οι αστυνομικοί του περάσουν χειροπέδες, είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα στον περιφερειακό.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του διαμερίσματος που διαμένει εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών, κοκαΐνης και χασίς. Μέχρι τώρα η αστυνομία βρίσκεται επί τόπου.

Σημειώνεται ότι ο άνδρας σε κατάσταση αμόκ φώναζε, σύμφωνα με μαρτυρία, σε περίοικο ότι βιάζουν τη σύζυγό του, ωστόσο η γυναίκα βρισκόταν ετοιμόγεννη στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αμεση η επέμβαση των αστυνομικών - Πιστευαν ότι κινδυνεύουν τα παιδιά του

Όπως ανέφερε στο protothema.gr γυναίκα που μένει στην ίδια πολυκατοικία με 32χρονο Αλβανό, "ο άνθρωπος ήταν σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να πυροβολεί και έβριζε".

Όπως είπε η γυναίκα, ο άντρας πρώτα πυροβόλησε μερικές φορές έξω από την πολυκατοικία και στη συνέχεια με ένα ρόπαλο που κρατούσε στα χέρια γκρέμισε κυριολεκτικά την είσοδο της πολυκατοικίας, φωνάζοντας" ανοίξτε με, θα τα σπάσω όλα". Μόλις μπήκε πυροβόλησε περίπου τρεις φορές εντός της πολυκατοικίας με την μια σφαίρα να βρίσκει στην εξώπορτα διαμερίσματος.

"Χτυπούσε την πόρτα της εισόδου με μανία για αρκετή ώρα φωνάζοντας. Οι αστυνομικοί έφτασαν πάρα πολύ γρήγορα και ήταν πάνοπλοι. Ο άντρας έλεγε συνέχεια 'φωνάξτε την αστυνομία, γρήγορα, φωνάξτε την αστυνομία'. Οι αστυνόμοι έτρεξαν αμέσως στο διαμέρισμα καθώς πίστευαν ότι κινδυνεύουν τα παιδιά. Ζήσαμε αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Οι αστυνομικοί είχαν ασπίδες στα χέρια και μπήκαν στο διαμέρισμα και αυτός είχε φύγει", ανέφερε στο protothema.gr η γυναίκα.

Σύμφωνα με την ίδια, τις τελευταίες δύο ημέρες έλειπε η σύζυγός του και ήταν στο νοσοκομείο για να γεννήσει το τρίτο τους παιδί, ενώ στο διαμέρισμα του άντρα υπήρχε "περίεργη" κινητικότητα από άτομα που δεν ήταν γνωστά.

Φωτογραφία της εισόδου που γκρέμισε:

IMG_20220607_185851



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou: Πιστεύω ακράδαντα σε ένα ισχυρό δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Αποποιείται την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα ο ένας εκ των δύο γιων του, Φρέντυ

Είναι επίσημο: Η Ευρώπη αποφάσισε κοινό φορτιστή για κινητά, τάμπλετ και κάμερες έως το 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης