Φωτιά στη Λούτσα: Στο νοσοκομείο κάτοικος που τραυματίστηκε στη διάρκεια κατάσβεσης

Φωτιά στη Λούτσα: Στο νοσοκομείο κάτοικος που τραυματίστηκε στη διάρκεια κατάσβεσης

«Η φωτιά εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, ευτυχώς δεν πήγε πίσω από το λόφο, γιατί από εκεί είναι το αεροδρόμιο...» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ανατολικης Αττικής, Θανάσης Αυγερινός

fotia_loutsa
Στο ΚΑΤ με εγκαύματα και τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, μεταφέρθηκε ένα κάτοικος της περιοχής που ξέσπασε η φωτιά στην Αρτέμιδα, νωρίτερα τη Δευτέρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η σύζυγός του.

«Ο άντρας μου στην προσπάθειά του να σώσει ένα σπίτι από τη φωτιά, έπεσε και έχουν καεί τα χέρια του, τα πόδια του, έχει ανοίξει το κεφάλι του, η μύτη του, το αυτί του, είναι στο ΚΑΤ τώρα. Εμείς μένουμε λίγο πιο κάτω, μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν για τη φωτιά και ήρθαμε να βοηθήσουμε. Είχαν φτάσει οι φλόγες στη μάντρα των σπιτιών» είπε η σύζυγος του τραυματία.

Φωτιά στην Αρτέμιδα 4


Στο μεταξύ, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ανατολικης Αττικής, Θανάσης Αυγερινός, μίλησε για τη γρήγορη επέμβαση της Πυροσβεστικής, που γλίτωσε τα χειρότερα. «Φαίνεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από κάποια αυλή. Δεν είμαστε σίγουροι, το ανακριτικό της πυροσβεστικής θα το κρίνει. Η φωτιά εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, ευτυχώς δεν πήγε πίσω από το λόφο, γιατί από εκεί είναι το αεροδρόμιο και τότε θα είχαμε μεγάλη ιστορία. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, θα παραμείνουν οι δυνάμεις μέχρι νσα σβήσουν πλήρως τη φωτιά» είπε ο κ. Αυγερινός.

Φωτιά στην Αρτέμιδα: Δήλωση Θανάση Αυγερινού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Ανατολικης Αττικής



Ειδήσεις σήμερα:

Καταθέτει η γυναίκα που «έδειξε» ο γυμναστής στο mail του - «Έστειλε ροζ βίντεο στο σχολείο της 17χρονης κόρης της» λέει ο δικηγόρος της

Βαρύ το κλίμα για Χάρι και Μέγκαν - Έφυγαν άρον άρον πριν ολοκληρωθεί το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι - Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης