Ηράκλειο: Ελεύθερος ο ταξιτζής που καταγγέλθηκε για βιασμό 43χρονης τουρίστριας

Ηράκλειο: Ελεύθερος ο ταξιτζής που καταγγέλθηκε για βιασμό 43χρονης τουρίστριας

Ο 28χρονος άνδρας απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου και αφέθηκε ελεύθερος - Η έκθεση του ιατροδικαστή που εξέτασε την καταγγέλλουσα, δεν έδειξε «σωματικές βλάβες», σύμφωνα με το neakriti

ταξι
Ελεύθερος αφέθηκε νωρίτερα την Παρασκευή ο νεαρός οδηγός ταξί, ο οποίος πριν από λίγα 24ωρα συνελήφθη, καθώς μια 43χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε ότι τη βίασε, στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων, όπου παραθερίζει μαζί με μια φίλη της.

Ο 28χρονος άνδρας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι είναι αθώος και πως ό,τι συνέβη με την 43χρονη, ήταν συναινετικό, απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου.

Μετά το πέρας της απολογίας του, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, η έκθεση του ιατροδικαστή που εξέτασε την καταγγέλλουσα, δεν έδειξε «σωματικές βλάβες».

Μιλώντας στο neakriti.gr, η εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του νεαρού ταξιτζή, κ. Αλεξάνδρα Σπανάκη έκανε λόγο για «πλήρη άρνηση της κατηγορίας» εκ μέρους του εντολέα της, ενώ επιφυλάχθηκε, μάλιστα, να κινηθεί νομικά.

«Ο εντολέας μου αρνήθηκε την κατηγορία, η οποία είναι προφανώς καταχρηστική και ψευδής και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του για υποβολή εγκλήσεως για ψευδορκία» δήλωσε στο neakriti.gr η κ. Σπανάκη.


Ειδήσεις σήμερα:

Και σε επιχείρηση που είχε εργαστεί η 17χρονη κόρη της γυναίκας-«αράχνης» έστειλε το e-mail ο αυτόχειρας γυμναστής

Δεσμεύτηκε το σύνολο της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, ύψους άνω των 100 εκατ. ευρώ

«Με ρωτούσε πόσο μεγάλα είναι τα οπίσθιά μου» - Τι αποκαλύπτει η «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση Πικέ - Σακίρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης