Συμπλοκή, με δύο τραυματίες, σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι, κοντά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επεισόδιο - τα αίτια του οποίου παραμένουν άγνωστα- ενεπλάκησαν περίπου 20 αλλοδαποί, κυρίως πακιστανικής καταγωγής.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι χρησιμοποιήθηκαν και αιχμηρά αντικείμενα. Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με σταθμούς του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Πιο σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του ενός εκ των δύο, ο οποίος φέρει χτυπήματα στους πνεύμονες. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε επτά προσαγωγές.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.