Εξαφάνιση Αρτέμιδος από το Κορωπί: Νέος κύκλος καταθέσεων και ερευνών ανοίγει με εντολή του Λευτέρη Οικονόμου

Εξαφάνιση Αρτέμιδος από το Κορωπί: Νέος κύκλος καταθέσεων και ερευνών ανοίγει με εντολή του Λευτέρη Οικονόμου

Οι έρευνες των αρχών θα εστιάσουν τώρα στο φιλικό περιβάλλον της και στα πρόσωπα με τα οποία είχε το τελευταίο διάστημα επαφές

artemis
Νέος κύκλος καταθέσεων και ερευνών ανοίγει με εντολή του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για την Αντεγκληματική Πολιτική, Ελευθέριο Οικονόμου για την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμιδος Βασίλη από το Κορωπί.

Μετά από την συνάντηση που είχε νωρίτερα την Τετάρτη με την οικογένεια της 19χρονης και τον Δικηγόρο αυτής κ. Αναστάσιο Ντούγκα., όλοι οι μάρτυρες θα κληθούν να καταθέσουν απο την αρχή και θα εξεταστούν ένα προς ένα τόσο τα στοιχεία που τόσο καιρό έχει συλλέξει το Ανθρωποκτωνιών, ώστε να εξακριβωθούν τυχόν παραλείψεις κατά την αρχική έρευνα, όσο και όλα τα νέα στοιχεία. Οι έρευνες των αρχών θα εστιάσουν τώρα στο φιλικό περιβάλλον της Αρτέμιδος και στα πρόσωπα με τα οποία είχε το τελευταίο διάστημα επαφές η 19χρόνη.
dikigoros3434

Ακόμα, θα ζητηθούν και ολα τα στοιχεία που έχει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μετά τη νέα μηνυτήρια αναφορά που υπεβλήθη στις αρμόδιες αρχές μέσου του δικηγόρου της οικογένειας, Αναστάσιου Ντούγκα, ο όποιος δήλωσε ότι οι γονείς της αγνοούμενης επιμένουν πως δεν γνωρίζουν όλη την αλήθεια για το παιδί τους από τους ανθρώπους που συναναστράφηκε η κόρη τους της το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα πιστεύουν ότι κάτι θα τους είχε εκμυστηρευτεί, που θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.



Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα κατά Άγκυρας και από το Βερολίνο: «Δεν γίνεται ανεκτή η αμφισβήτηση της ακεραιότητας της Ελλάδας»

Τα Amber Alerts έρχονται στο Instagram

Κάσια Γκαλάνιο: Νεκρή βρέθηκε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης