Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας το βράδυ Κυριακής, όταν δύο αλλοδαποί εργάτες, κατέληξαν στα επείγοντα έπειτα από επίθεση ταύρου.
Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της Ελασσόνας.
Οι δύο εργάτες έφεραν τραύματα στο σώμα και τον θώρακα από τα κέρατα και τις οπλές του ζώου, ενώ μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων και την παροχή ιατρικής βοήθειας πήραν εξιτήριο έχοντας να θυμούνται την περιπετειώδη συνάντησή τους με τον ταύρο.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.