Κορακάκη: «Ακόμη παλεύω να ξεπεράσω το σοκ» από όσα έκανε ο εμμονικός θαυμαστής

Κορακάκη: «Ακόμη παλεύω να ξεπεράσω το σοκ» από όσα έκανε ο εμμονικός θαυμαστής

Η Ολυμπιονίκης περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε, ενώ παραδέχεται ότι ακόμη παλεύει με το μετατραυματικό στρες – Εκφράζει ικανοποίηση για την καταδίκη του στόκερ, ωστόσο ζητά να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και η ποινή να είναι ακέραιη

anna_korakaki
Τον εφιάλτη που ζούσε τα τελευταία χρόνια από τον εμμονικό θαυμαστή της περιγράφει η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 5 ετών.

«Έχασα τον ύπνο μου, ήταν μια τραυματική εμπειρία», δήλωσε η Άννα Κορακάκη στην ΕΡΤ. Όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπισε ψυχοσωματικά προβλήματα, καταθλιπτικά επεισόδια, έντονο αίσθημα ανασφάλειας και γενικευμένο άγχος. Ακόμη χρειάζεται να παλέψει για να ξεπεράσει το μετατραυματικό στρες.

«Τα τελευταία 4 με 5 χρόνια δεχόμουν παρενοχλητική παρακολούθηση και παρενοχλητικές συμπεριφορές από τον στόκερ. Αυτές φυσικά με επηρέασαν πάρα πολύ ψυχολογικά, είχα χάσει τον ύπνο μου. Ήταν σίγουρα μια πάρα πολύ τραυματική εμπειρία», είπε.

Ο 34χρονος είχε γίνει σκιά της, καθώς την παρακολουθούσε και της ασκούσε πίεση. Η αθλήτρια αποφάσισε να κινηθεί νομικά όταν έγινε ο εμπρησμός του αυτοκινήτου του συντρόφου της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckaf9ic4hci9)


Η ίδια εκφράζει ικανοποίηση για την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καβάλας. Ωστόσο, ζητά να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και η ποινή του να είναι ακέραιη, όπως ορίστηκε από το δικαστήριο.

Κλείσιμο
Στόχος της αθλήτριας είναι με τη δημόσια εξομολόγηση και αποκάλυψη του προβλήματος να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όσους υποφέρουν από παρόμοιες καταστάσεις.




Ειδήσεις σήμερα:

«Πανικοβληθήκαμε όλοι εδώ στη γειτονιά», λέει ιδιοκτήτης καταστήματος για την έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας


Νταβός: 51 δολάρια για ένα μπουρίτο - «Ζαλίζουν» οι τιμές στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ


Ο Μπιλ Γκέιτς σήμερα στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης