Μεγάλος αγώνας παρέα με το eKiosky’s!

Μεγάλος αγώνας παρέα με το eKiosky’s!

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής το Σάββατο το βράδυ; Ποιοι θα πανηγυρίσουν το μεγάλο έπαθλο, οι Άγγλοι ή οι Ισπανοί; Σε πολύ λίγες ώρες θα μάθουμε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα καθώς η μεγάλη μέρα του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου έφτασε.

CHAMPIONS_LEAGUE_PTH

Sponsored Content

Τα στοιχήματα έχουν αρχίσει να πέφτουν και οι περισσότερες παρέες έχουν ήδη κανονίσει σε ποιο σπίτι θα δουν τον μεγάλο αγώνα και θα απολαύσουν τα θεαματικά γκολ των δύο ομάδων. Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα το αποτέλεσμα του τελικού, ωστόσο υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι: τα απαραίτητα για να τον παρακολουθήσουμε όπως πρέπει θα μας τα φέρει το eKiosky’s!

Όσο μεγάλη και να είναι η παρέα που θα μαζευτεί αύριο μπροστά από την οθόνη, θα μπορεί να προμηθευτεί όσα χρειάζεται σε φαγητά και ποτά από την αγαπημένη μας ηλεκτρονική πλατφόρμα και μάλιστα σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Γιατί το eKiosky’s έχει φροντίσει με τις θεαματικές προσφορές του να μην μείνει κανένας παραπονεμένος: πατατάκια Ruffles με έκπτωση -20% τα 2 τεμάχια της επιλογής σας, λουκάνικα και κοτομπουκιές Ifantis σε πολύ καλές εκπτώσεις έως -0,54€, αλλά και Megas Yeeros κοτόπουλο ή χοιρινό με έκπτωση -20% μην είμαστε νηστικοί τις στιγμές της μεγάλης αγωνίας. Για να δροσιστούμε από τη ζέστη, υπάρχει η προσφορά στα παγωτά Magic 440ml, με 2+1 δώρο. Τέλος, επειδή ποδόσφαιρο και μπίρα πάνε μαζί, στο eKiosky’s θα βρούμε τις καλύτερες προσφορές σε αυτήν την κατηγορία: προσφορά 2+1 δώρο στην ολοκαίνουργια Heineken Silver, προσφορά σε Pils Hellas 500ml μόνο 2€ τα 2 τεμάχια, αλλά και 3 φιάλες FIX HELLAS 500ml με κέρδος -2€.

Μεγάλος τελικός με το eKiosky’s, λοιπόν, για να βγούμε όλοι κερδισμένοι από το στοίχημα του Σαββάτου! Μπαίνουμε στο ekioskys.gr ή στο ekiosky’s app, παραγγέλνουμε όλα όσα χρειάζεται η παρέα και τα έχουμε στην πόρτα μας με άμεση ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, έως τις 10:30 το βράδυ, και ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.

Καλή μας διασκέδαση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης