Έκρηξη στο κέντρο της Αθήνας: Ευτυχώς που δεν είχε κίνηση ο δρόμος, λέει ιδιοκτήτης καταστήματος
«Έσπασαν τζάμια απέναντι μαγαζιών και διπλανών» -«Ο τραυματίας είναι ένα από τα άτομα που δουλεύουν στο μαγαζί. Οι ιδιοκτήτες είναι από το Μπαγκλαντές ή το Πακιστάν»
Θάνος Μακρογαμβράκης
Φωτογραφίες: William Faithful
Από θαύμα δεν υπήρξαν κι άλλοι τραυματίες από την έκρηξηστο κέντρο της Αθήνας καθώς όπως σημειώνει στο protothema.gr ιδιοκτήτης καταστήματος της περιοχής ο δρόμος εκείνη τη στιγμή δεν είχε κίνηση.
«Ευτυχώς που ο δρόμος δεν είχε κίνηση εκείνη την ώρα. Από την έκρηξη έσπασαν τζάμια απέναντι μαγαζιών και διπλανών. Δυστυχώς και πριν έξι μήνες στην πολυκατοικία που στεγάζεται το μαγαζί είχε πιάσει φωτιά. Τα μαγαζιά αυτά που δεν ελέγχονται από πουθενά με αποτέλεσμα μέσα οι ενοικιαστές τους να κάνουν ο,τι θέλουν».
Όσον αφορά τον άντρα που τραυματίστηκε από την έκρηξη εξηγεί ότι ο «τραυματίας είναι ένα από τα άτομα που δουλεύουν στο μαγαζί. Οι ιδιοκτήτες είναι από το Μπαγκλαντές ή το Πακιστάν».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας