Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Νέα αποκάλυψη για την Τζωρτζίνα μέσα από ηχητικό: Όταν η 9χρονη ανέβαζε σφυγμούς

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Νέα αποκάλυψη για την Τζωρτζίνα μέσα από ηχητικό: Όταν η 9χρονη ανέβαζε σφυγμούς

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βλέπει ότι η 9χρονη ανεβάζει σφυγμούς και φωνάζει τις νοσηλεύτριες, ζητώντας να καλέσουν τον γιατρό - Το ηχητικό προέρχεται από ένα από τα επεισόδια της Τζωρτζίνας, το οποίο κατέγραφε η μητέρα της, όπως της είχαν ζητήσει οι θεράποντες γιατροί του παιδιού

patra_oikogeneia_tzwrtzina
Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο. Ηχητικό ντοκουμέντο από άλλο ένα επεισόδιο της μεγαλύτερης κόρης του ζεύγους Δασκαλάκη από την Πάτρα βλεπει το φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου βλέπει ότι η 9χρονη ανεβάζει σφυγμούς και φωνάζει τις νοσηλεύτριες, ζητώντας να καλέσουν τον γιατρό.




Ακούγεται αναστατωμένη και εκείνες προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Εκείνη επιμένει να φωνάξουν τον γιατρό, παρά το γεγονός ότι της λένε ότι βρίσκεται σε κάποια ενημέρωση και θα έρθει μετά.

Κλείσιμο
Το ηχητικό ντοκουμέντο προέρχεται από ένα από τα επεισόδια της Τζωρτζίνας, το οποίο κατέγραφε η μητέρα της, όπως της είχαν ζητήσει οι θεράποντες γιατροί του παιδιού.

Κατάθεση του ιατροδικαστή Μπουζιάνη στην ανακρίτρια για την υπόθεση της Τζωρτζίνας

Τυπική κατάθεση στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, που ερευνά την υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη στην Πάτρα, έδωσε σήμερα ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο οποίος πριν από περίπου δύο εβδομάδες είχε υποβάλει και την έκθεσή του για τον θάνατο του παιδιού στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Ο κ. Μπουζιάνης κλήθηκε να καταθέσει στην ανακρίτρια ως μάρτυρας, προκειμένου να δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις γύρω από το πόρισμά του. Η κατάθεσή του ήταν τυπική και μένει μόνο να φανεί αν η κυρία Σαλάππα θα δεχθεί την εισήγησή του για εκταφή της σορού της 9χρονης.

Η δικαστική λειτουργός έχει στη διάθεσή της έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο το κορίτσι έφυγε από τη ζωή, εξαιτίας «θανατηφόρου δηλητηρίασης από τη φαρμακευτική ουσία κεταμίνη». Ακόμη, στο έγγραφο αυτό, τονίζεται ότι «σε περίπτωση εκταφής, θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνου». Για τις βλάβες που προκλήθηκαν στα όργανα του παιδιού, η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι εμφανίστηκαν στο ήπαρ, στα κολποειδή πυλαία τριχοειδή, στην σπλήνα και στο πάγκρεας.

Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Απρίλιο η μητέρα της 9χρονης Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της με χορήγηση μεγάλης δόσης κεταμίνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύντροφος της μητέρας του 18χρονου δράστη στο Τέξας: «Δεν μιλούσε πολύ, του άρεσε να χτυπά τον σάκο του μποξ στο δωμάτιό του»

Σε δίκη για φοροδιαφυγή παραπέμπεται η Σακίρα στην Ισπανία

H «δολοφονία» της Αγιάς Σοφιάς: Χαράζουν με αιχμηρά αντικείμενα ονόματα και καρδιές στην στήλη στήριξης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης