Μυτιλήνη: Ανήλικος διαρρήκτης «άδειασε» σπίτι

Μυτιλήνη: Ανήλικος διαρρήκτης «άδειασε» σπίτι

Στην δικογραφία που σχηματίστηκε για τον δράστη περιλαμβάνεται και ο πατέρας του, που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

peripoliko_mera_art
Μέσα στα χρονικά όρια του αυτοφώρου βρέθηκε η άκρη του νήματος για την διάρρηξη που είχε γίνει το βράδυ της Δευτέρας στην κατοικία μιας γυναίκας στη Μυτιλήνη, την οποία αποδείχθηκε από την προανάκριση ότι είχε διαπράξει ένας ανήλικος Έλληνας που μπήκε στο σπίτι παραβιάζοντας ένα παράθυρο.

Ο "άγουρος" διαρρήκτης, ο οποίος άρπαξε κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα, ταυτοποιήθηκε άμεσα από τις έρευνες και συνελήφθη την Τρίτη με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του δράστη για το αδίκημα της κλοπής, με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. Σε αυτήν περιλαμβάνεται και ο πατέρας του, που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Εξιχνιάστηκε κλοπή σε σπίτι στην Σάμο

Ένας Έλληνας ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφαλείας ως δράστης της διάρρηξης που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2021 σε ένα σπίτι σε περιοχή της ανατολικής Σάμου, από το οποίο είχε κλαπεί το ποσό των 1.000 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλλαγές στο Δημόσιο: Οι... «συνοδοί ανελκυστήρα» και οι άλλες παρωχημένες ειδικότητες που καταργούνται

Τα 40 λεπτά του τρόμου στο Τέξας: Κλειδώθηκε με τα παιδιά στην τάξη και άρχισε να τα «γαζώνει»

Γουδή - Κυψέλη σε 13' με τη Γραμμή 4 – Πότε θα λειτουργήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης