Φοιτήτρια κατήγγειλε ασέλγεια και ενδεχομένως βιασμό σε κλαμπ της Πάτρας

Φοιτήτρια κατήγγειλε ασέλγεια και ενδεχομένως βιασμό σε κλαμπ της Πάτρας

Το ενδεχόμενο να κάμφθηκαν οι αντιδράσεις της με «χάπι του βιασμού» που έριξαν στο ποτό της, ερευνά η Ασφάλεια 

viasmos
Το ενδεχόμενο να κάμφθηκαν οι αντιδράσεις της με «χάπι του βιασμού» που έριξαν στο ποτό της, ερευνά η Ασφάλεια για μια φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών με καταγωγή από την Κύπρο, που κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος ασέλγησε σε βάρος της το βράδυ της περασμένης Κυριακής έξω από ένα κλαμπ στο Ρίο.

Όπως ισχυρίζεται η νεαρή, διασκέδαζε στο κλαμπ μαζί με φίλες της και γνώρισαν τρεις άγνωστους νεαρούς με τους οποίους έκαναν παρέα. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ βρέθηκε μαζί με έναν από αυτούς σε απόμερο σημείο έξω από το νυχτερινό κατάστημα, όπου εκείνος άρχισε να την χαϊδεύει και να κάνει άσεμνες πράξεις.

Όμως, η κοπέλα εξέφρασε τον προβληματισμό στους αστυνομικούς, καθώς παρουσιάζει «κενό μνήμης» και δεν μπορεί να θυμηθεί πόσο προχώρησε ο άγνωστος στο διάστημα που ακολούθησε! Εκείνο που εντείνει την ανησυχία της ότι μπορεί να έπεσε θύμα βιασμού, είναι ότι φέρει μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της. Έτσι, η φοιτήτρια επρόκειτο να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος αγνώστου.




Ειδήσεις σήμερα:

Η Βραζιλία θα εκδώσει στην Ιταλία τον Ρόκο Μοράμπιτο, αρχηγό της Ντραγκέτα

Συγκλονίζει ο 11χρονος που μαχαίρωσαν στον Εύοσμο: Χθες με χτύπησαν ξανά γιατί είπε ο μπαμπάς μου ότι με βαράνε

«Έχω ένα μικρό μυστικό»: Τα ανατριχιαστικά μηνύματα που έστειλε ο 18χρονος σε γνωστή του λίγο πριν το μακελειό στο Τέξας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης